Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drina ne može pričati o nestalima, ali komšije mogu... ako imaju savjesti...
Sve je ovo rukopis zlobnice cosica i njegove SANU,ovo su njegova djela a ne neki romani pjesme itd.Ovo su djela ovih na ovom linku koji nesmetaju Majkicki al joj smeeta 3000 vehabija a nesmeta 30.000 cetnika. http://www.youtube.com/watch?v=wpBf8ZA7C94
Tacno da sam srbin bilo bi me sram......i ne mogu da svatim taj ljudski mozak koji velica pokolj ,zlocin ,tiraiju itd..
Tko god bio davno je to nazalost voda odnijela
Ni nakon dvadeset godina duse ne mogu naci smiraj....
ajmo sad neko od ovih klixaskih cetnika da nam opet neke "cinjenice" kopira ili napise o stradanju srpskog naroda u prvom ili drugom svjetskom ratu... pa bolan jel vidite sta ste radili i na cemu vi gradite svoju "drzavu"?
Ljudi sa sela,neuki...navikli klat zivinu i kokosi.genetika je cudo.noz je tamo olovka za pisanje a puska kasika.sta mozes ocekivati od takvih stvorenja.i jos se hvale svojom svetom zemljom.ali morate onda reci i kako je nastala...
Nema to veze ni sa gradnjom "drzave", ni sa davnim nepravdama. To je samo mrznja. Neopisiva, neobjasnjiva i neshvatljva.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)