Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za Sarajevo i BiH!
@grunf zlo jeste zlo i ,ako dozvolis, razmase se... ali zlo nikada nije , niti ce pobijediti.. zlu nedostaje sve sto se moze povezati sa napretkom..ideja, ljubav, sreca, zadovoljstvo, prosperitet..zlo zivi od trenutka ..gluposti, nepostivanja, neimanja, dosada, praznina, nezadovoljstvo,mrznja..zato su religije tu , da vam daju malo lufta, kao, sad ste ispunjeni, sve je zaboravljeno, ima \"nesto\" :)
ne i ne religiji! ali zasto vas sada to sve tangira ? ko je ikada bolje znao rasuditi o religiji vec bosanci i hercegovci? zasto? zato sto su je i izmislili.. ne ovakvu kakva trenutno postoji, vec , nekada davno, jednu iz hize :)
Gospodo iz Federacije, osvjestite se i ujedinite protiv propadanja države. Zaustavite borbu za fotelje, ujedinite se u borbi protiv raspada države. Zaboravite politiku, zaboravite na učtivost retorike u komunikaciji sa EU, na grubost pokažite EU ko razbija BiH. Pokažite novinske članke, recite otvoreno da to Dodik radi pod zaštitom Rusije koja godinama podržava Dodika u razbijanju BiH. Zaustavite, ko Boga vas molimo, ovog siležiju jer ode sve k vragu.
sve sto je sarajevo nekada bilo sada kao treba da uci da bude.zivjeli smo godinama svi zajedno.sada nas uce kako treba biti multikulturalan itd.da ste u startu prekinuli rat a mogli ste nebi sada bili tu gdje jesmo.zato evropo djaba sve konferencije i okupljanja.mi se ne mozemo nauciti necemu sto smo davno prerasli.ucite sada vi kako da prihvatite cinjenicu da ste sami stvorili cudovista u sred eveope,ucite da zivite sa tim i neka vam to bude skola za druge drzave.zlo ako ne prekines u startu ono se siri i vise ga nikada unistiti neces a na kraju te proguta.
jevrej / naredio hrvat / podrzao srbin / izvrsio musliman / pretrpio zub za zub oko za oko samo osveta nam je ostala
je opijum za narod. Pa hajde, dudlajj narode...
u paradna usta.Oni su krivi sto je kod nas situacija ovakva. Izludjuju ljude svojim teorijama i navode da se mrzimo medjusobno. Kako mi se gade, paraziti obicni.
i razilazi se i ovaj skupi cirkus... pa pa, dalaj lama, fino leti domu svome!
\"Poturice,pitaj svoju krezubu i grbavu k.urvinsku nenu koji ju je napasnik silovao da bi saznao ko ti je biološki otac.\" Moja krezuba i grbava nana mi garantuje da se nije rokala sa onim postarom, koji je oplodio tvoju staru.....(a o tebi kao genetskoj katastrofi da ne govorimo) xD
ljudi koji najvise kradu i najvise mrznje sire u talu sa politicarima, vjerse vodje, oni o moralu i miru nasli pricati
Srbija - Vels 6:1 Srbija - Izrael 83:67 Svako dobro svim ljudima dobre volje.
Religija kao biznis
Sjecam se ja jos ovakvih POTPISA apela za mir ranih devedesetih..... i sjecam se bogami sta je to nagovijestio i kako se to zavrsilo.... Ne potpisujte nista, tite vam....samo hajte kuci vise
danas samo muslimani ratuju (sa svima) pa mi nije jasno sto su se ove druge efendije molile ???? a mozda da pomognu muslimanima da se smire ...
...joooj da hi samo TITO vidi \'vake u haljinama i to pred domom JNA - goli bi jopet proradio...