Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
popravljanje sa naše strane bilo bi kao popravljanje privatnih kuća“, rekao je načelnik Efendić. A čijim to parama popravljaš? Vi ste donijeli ovakav nakaradan zakon o upraviteljima, koji samo pogodoju upraviteljima . Npr. zgrada sa 10 stanova mjesečno skupi 220 KM : i sa tim da popravlja krovove i fasade ?
sta bi sa "utopljavanjem" zgrada na AP-u? zavrsili tri ulaza u B fazi i to je to... treba li napominjati da u tim zgradama stanuju vecinom privilegovani stanari, zaposleni najvise u opcini N. Grad i glasaci jedne stranke... pogodite koje?
@silentbob2 Jel SDA ....nije moguce? Ko bi rekao da je Efendic takav .... sta bi sa onom njegovor automobilskom nezgodom
Upravitelji samo pare uzimaju