Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradnji novih puteva najvise se raduju kurve.
Deset miliona KM za 1200 metara ceste. Bez aneksa u vezi problema koji mogu da iskrsnu !!! Molim čitaoce da glasaju 1. Cesta se popločava uvoznim mermerom iz Južne Amerike dobpremljeno radi brzine izgradnje avionima. 2. Cesta ne košta više od miliona a 9 miliona ide članovima SDA koji su se pravovremeno ugradili NA TRASI cesti, uz posredovanje zavoda za izgradnju grada Sarajeva čiji je direktor bio neprikosnoveni BAKUR I. Pozivam sva tužiteljstva da uzmu sudskog vještaka i procijene štetu !
Pa vidjeli iko ljudi moji da su ovi debili stavili znak 80, na autoputu od Stupa do petlje Butila. Samo da bi naord opet mogli pljackati radarima.
interesantno je, a presutili su da se ne zna krajnja spojna tacka sa ulicom Safeta Zajke...
7/8 Premijer 'beady eyes' Novalić... teško nama...
"Dužina kompletne dionice za LOT-2C je oko 1,2 km i podijeljena je u dvije faze." 1.2 km (jedan zarez dva kilometara)??? Mene bi bilo sramota sazivati konferenciju i prezentaciju za to.
Daj ubrzajte radove, posto uskoro idem u tom pravcu i zelim da zaobidjem sarajevo.
ovo ti onda nije zanimljivo.
N_Sad zaobilaznica je vec gotova, ovaj LOT 2C je gradska dionica koja ulazi u grad, kao sto Max Bunker rece ovo tebi nije ni bitno ni zanimljivo. Sarajevo je zavrsilo svoju zaobilaznicu, za razliku od Beograda :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)