Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja ironija... banjolucka firma ce nam obnovit Vijecnicu...haj super! Samo kod nas jarane, samo u Bosni.
Imamo piramide, šta će nam biblioteke!
sve je to lijepo..ali samo je autocesta od značajne koristi...KADA??? ako se ne varam odvojili bili za 2008 60 mil. maraka..
Da nam je konacno dozivjeti Vijecnica sjaji, eto barem kao zgrada. Silne knjige su sa pepelom zauvijek radi barbara u nebo... Ali da nam ovaj od nase Vijecnice ne izgradi neki stadion!? Nista me ne bi cudilo u ovo doba u Sarajevu. U pravu si 500 000 hiljada za zeleni trotoar, da nam se Samir ne klize zimi, a samo 33 000 za Vijecnicu. Svasta...
Grad ucestvuje samo sa 33.000 km? A za bojenje trotoara daju silne pare.