Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ej glupane sandzacki ne kaze se bijo nego bio. lijepo ti je "sarajlija" rekao.
ej ljiljana lijepo zboris
cuj beogradjanina? red je bio da modernizujete tramvaje? mi bar modernizujemo sa novim tramvajima, a sta je sa vama? modernizujete tramvaje sa doniranim tramvajima iz pazi ga dasa, ZAGREBA. zagreb donirao svojih 70 starih tramvaja beogradu.
Slusaj crveni SARAJLIJA kadse mijesas djeti mjesto nije nisam mislijo na tebe ali kadsi tu djubre jedno za poklon . Jebemliti SESTRE ( jer vole kadih SANDJAKLIJE KARAJU) pa onda jebemliti rodice , jesuli seksi ( vole da puse SANDJAKLIJAMA) , majku ti necu ( vjerovatnoje stara , pickajojse susi) a djete ti necu ( nisam nemoralan). Cigansko kopile , ilitije neki ceto mamu naguzijo pa kopile sere po stranicama SA- X. COM Tusam trazimte , kopile jedno.
big - samo za tebe "ljubavi moja" ne volim pise se odvojeno da se sujem-valjda si zelio da kazes da ne psujes kad si - takodje se pise odvojeno lijeci se- opet odvojeno necu ti- odvojeno ne zaboravi- opet odvojeno kadse- valjda si zelio reci - kada se. PA TI OSIM STO SI GLUPAV I POLUPISMEN SI!!! HAJDE STOKO SANDZACKA MARS NA NEKI GEDZOVANSKI SAJT... OD DANAS ME IMAS NA LEDJIMA I SREDICU TE, ZATO STO VOLIM DA KARAM GLUPE SANDZACKE PAVIJANE. CMOK
Za SOSONA- big.. Govno jedno krmece srbijansko ti to kao nesto prijetis.... E pa uskoro cu te pronaci da ti se najebem mamice cigansko-sandzacke. Nece te ni Amerika sakriti jer si mi tu najbolja meta...
Slusaj djubre jedno , nevolim dase sujem , ali kadsi ti u pitanju djubre , smradu jedan lijecise , bolesansi . Necuti dijete dirati , ali nezaboravi kadse okrenes bicu iz tebe , usraces se u gace a tvoj supak bice razvaljen.
big TI SI 100% U PRAVU KADA KORISTIS IZRAZ ZA SANDZE -POPULACIJA JER TO JE IZRAZ KOJI SE KORISTI ZA ZIVOTINJE A NARUCITO ZA DIVLJE ZIVOTINJE STO SANDZAKLIJE I JESU JER JOS UVIJEK NISU UKINULI KRVNU OSVETU I ISTE SU ZVIJERI KAO I SIPTARI...
JEBALE TI SANDZAKLIJE DIJETE KROZ SHUPAK!
Hehe pravda i istina na netu. Ima nas nebuloznih u pm.
PRAVDA - ISTINA prije rata kazes dasi bijo jedan od suvlasnika GRAS -a , a sadevo STASI ? ???????? Imam osjecaj ljubomoransi , koristis lazi , neistine dabi okrenuo paznju na tebe. Nemoj da mijesas SANDJAKLIJE u nesto sto ne dolikuje tom mentalitetu naroda. Tosu posteni , slozni , udruzeni , radni i sa velikim karakterom i moralom , jednostavna stvar populacija koja zasluzuje svoje mjesto u BOSNI I SARAJEVU. Sandjaklije su iskreni i vjerni BOSNI I SARAJEVU. Vjerovatno imas lose savjetnike i zato "mali " nemoj dase glupiras , izadji iz misije groznice i radi tvoje poslove.
meni se cini da ti znas o cemu govoris. stvarno grozno sta se radi
Za big i Mehlem.. Odkuda znam da je ovo istina sto sam rekao. Pa znate djeco ja sam prije rata bio jedan od suvlasnika GRASA, odnosno jedan od samoupravljaca ili ti radnika i i dan danas posjedujem kopije odluka Radnickog Savjeta koje govore o kupovini 20 tramvaja od CKD-Prag. Iza ovih odluka kao i ugovora izmedju GRAS-a I CKD stajale su i republicke Upravne institucije tadasnje BiH i Cehoslovacke tako da je taj ugovor verifikovan i zasticen "medjunarodnim pravom" i ne gubi svoje svojstvo i svoju vrijednost ni u kojim uslovima, tako da je rat samo prolongirao njihovu isporuku... A sto se tice svirepog i podmuklog masakra u Dobrovoljackoj ulici koji je ravan cetnickom masakru na Markalama, pa vi dobro znate sta je tu uradjeno i da nisu struju na golobrade regrute pustili zdravstveni radnici niti sarajevski profesori nego Jusufraniceve sandzaklije GRAS-ove Kontaktne Mreze naravno po njegovom licnom naredjenju.. ILI MOZDA HOCETE DA KAZETE DA TO NIJE BIO ZLOCIN??? A sto se tice kako kazete "ZAKUVAVANJA", pa ja mislim da vas dvojica najvise zakuvavate i to islamskim neonacionalizmom i mislim da ste u sluzbi SDA-stranke, najvjerovatnije ste Sandze cim neprestano zastupate njihove stavove, stavove SDA, branite mudzahedine, vehabije i ostale koji nanose sramotu nasem narodu i nasoj drzavi, i mislim da vase komentare ne treba ni uvazavati jer se oni nimalo ne razlikuju od cetnickih komentara jer doprinose daljnjem propadanju i unistavanju kako drzave BiH tako i njenih naroda. ZA BIH BI NAJBOLJE BILO DA SE VI I VASI MNOGOBROJNI RODJACI VRATITE TAMO GDJE STE I PONIKLI, A ZA SARAJEVO JE TO JEDINI SPAS. MISLIM DA CETE JEDNOGA DANA MORATI OTICI IZ SARAJEVA JER VI NE PRIHVATATE GRADJANSKU KULTURU A IZGUBILI STE I ONO STO JE BILO VRIJEDNO U VAMA A TO JE SELJACKO POSTENJE. KAD TAD CETE BITI IZBACENI IZ SARAJEVA KAO I SVAKO DJUBRE KOJE SIRI SMRAD U PO CISTOJ KUCI. NECU VISE SA VAMA POLEMISATI OSTAVLJAM VAS VASOJ GLUPOSTI...
Aha Kradja, a privatnici su bas posteni, nemas pojma. Bolje i monopol nego privatnici. Sta mislis kako se dobija linija na nekoj profitabilnoj liniji sa velikom prometom putnika? Vezom decko.... stelom. Kapish. Ne daj Boze privatnika pa da roknu 3 marke od Dobrinje do Alipasinog. ;) Bolje i neko da lapi milionce nego da njih 50 dekra svaki dan. P.S.- Ne kaze se evra nego eura i jebo te Bilja. ;)
GRAS je javno preduzeće koje se financira od karata a ako im zafali da im drzava. imaju monopol na prijevoz putnika u gradu. nema SANSE ni u ludilu da neko nije uzeo proviziju za ovaj job. kad je poceo tender, sta se ocjenjivalo, ko je bio u komisiji, koliko je bilo ponudjaca i kako su rangirani? da je posteno, sami bi to rekli, a 100% nije pa ce tako namanje milionce evrica u neciji dzep iliti kucerinu sa bazenom. i onda Ljilju stave tu da malo zamazu oci. alo drzavna revizija!?!?!