Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja mislim da nema štamparije na svijetu koja može nama obezbjedit papira a koliko mi sporazuma možemo potpisat. Sve šupljak do šupljaka.
koja kurceva saradnja, jebao nas je Karl Bilt gdje je stigao
da nas hoce kolonizirati
U tučnjavi na sjeveru Vojvodine ubijen migrant ---- nozem izboden Izvor: http://narod.hr/svijet/u-tucnjavi-na-sjeveru-vojvodine-ubijen-migrant Francuska: Nova masovna tučnjava ilegalnih parazita( imigranata )u Calaisu (Francuska) ----tučnjava sa zeljeznim sipkama izvor: http://news.sky.com/story/1494132/migrants-fight-with-iron-bars-in-calais-jungle Idemo dalje Njemačka:: Nakon seksualnih napada na njemačke žene i povećane kriminalne aktivnosti jedne skupine „tražitelja azila,“ lokalni stanovnici pojavili su se ispred azilantskog centra naoružani baseball palicama i lancima. Rezultat – centar će uskoro biti zatvoren! ---- znači nije riječ ni o kakvim izbjeglicama nego su to kriminalci i silovatelji. Ponovo Njemačka:Njemačka: Studenti izbačeni iz studentskog doma – ministarstvo tvrdi da je potreban smještaj za ilegalnih parazita (citaj imigranata) ---znaci izbacuju se domaci ljudi kako bi se smjestili doseljenici. Posjetite i saznajte istinu: http://pandora.kreativisti.org