Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Interesantna politika BiH politicara. Do nedavni a bogme i sadasnji neprijatelj broj jedan,eto, iznenada saveznik.Vuk se pretvorio u jagnje. Tko pita sta narod misli i osjeca. Koga interesuje sta misle i osjecaju majke Srebrenice i desetci hiljada sirocadi, koji su upravo od te Srpske armije ostali bez oceva. BiH politicari, sram vas bilo!
svi u borbu protiv islamofobizma koji se pojavljuje kod maloumnih i neinformisanih,te krajnje neobrazovanih osoba obichno sa stepenom inteligencije manjim od broja opanaka koje nose..
Slozno braco, samo slozno, svi u borbu protiv islamofasizma!
boze zakloni i sacuvaj nas od ovakvih vidova saradnje sa ruskim dupeuvlakachima!