Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MašAllah :)
Između Zenice i Žepča sam prebrojo točno 34 džamije
Ja znam da ste 2011. u mom selu Ćajdraš koji je imao 95% Hrvata do 1993. sagradili džamiju. Od Širokog do Gruda sigurno nema toliko Crkava.
Vala si baš naš'o zanimaciju svaka čast :D
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Interesantno kako nikome ne smeta kad se pravi neka crkva niti se to tretira kao vijest a cim se dzamija pravi to je odmah vijest i to udarna. Sta je problem ako se pravi dzamija? Vecinom se radi o obnavljanju srusenih oBjekara a ako se pravi neka nova ne pravi se ilegalno kao pojedine (vlaske) crkve. I ja sam za fabrike i infrastrukturu ali ako ljudi svojim sredstvima naprave dzamiju to je njihovo pravo.
Ovi minusi mi nisu bas jasni, pa majka mu stara zar vam nismo vecinu crkvi sacuvali? A zauzvrat vi ste srusili sve cega ste se domogli.
Franc nemoj nikads vise na komentar da mi sr nakacis pizda ti materina, iko pobi one silne civile prije dvadesetak godina? Yebem li ti mamicu da ti yebem ne vidim da nekad to pomenes. Da mi te je sresti polomio bi ti sve i jednu koscicu orangutane glupi.
mnogo je bolje što ima više džamija nego kladionica , kafana, i ostalih birtija gdje se psuje, loče alkohol, puši marihuana i ostale opojne droge, i dangubi psujući, i okrivljujući aliju za sve što nam se dešava.
..... a sto nema vise fabrika, radnih mjesta da se otvori, da nam krene malo bolje standardom...... on misli ako je neko finacirao iz Saudije jednu dzamiju, da je sve rijeseno u Bosni..... niko, ama bas niko negovori o tome da poplave koje su se desile- opet mogu da se dese..... niko, ama bas niko negovori o tome sta da se poduzme aKo opet polave budu..... nasipi oko rijeka, zastite puteva i domacinstava, privrednih objekata...... nama ni Allah nemoze pomoci kad smo glupi.......
"Ove poslijeratne antidžamijske histerije pokazuju da, izgleda, nemamo ni namjeru učiti. Užas je utoliko veći što ove poratne antidžamijske histerije organiziraju i vode «naši» ljudi, angažirani ko zna od koga." http://www.akos.ba/u-fokusu/rusenje-dzamija-u-miru-36-zaboravljenih-sarajevskih-dzamija
da se gradi vlaška crkva ili kip rimskom papku to bi čak i država BiH pomogla ali džamija to netreba.....
opet klix daje sansu islamofobima da pljuju po islamu...jadno i bijedno
Napravi ljudima fabriku, školu, ambulantu. Njima treba krov nad glavom i posao. Sve drugo je pranje para.
nazalost, to ko spomene nije patrijota......
sad će snimati da Vinci cod II
Jes vala, vidi se, isti svoj dedo na 35-u.
Pročita li se članak prije komentara? "Izgradnju džamije finansira jedna starija žena iz Saudijske Arabije."
jogy, pa odakle im onda pare? Poklonu se u zube ne gleda.
Ako nije spomenuta žena u članku, ko je onda? Prosvijetli nas, a ne upućuj na Scotland Yard.
.....kada bih sada napisao sve što mislim o ovoj priči, vjerovatno bih dobio tonu minusa i posvađao se sa 90% komentatora.........ali neka........ i kod slijedeće elementarne nepogode ćemo skupiti pomoć za postradale, radit ćemo, dati sav potreban support... a ovakve me priće bacaju u bed.............
@Conte 03, a zašto te bacaju u bed? U bed treba da te baca ova naša vještački proizvedena ekonomska kriza. Novce za džamiju nisu izdvajani iz plaća, nego su prikupljeni u SA. Stanovnicima sela džamija je prioritetna, treba znati razumjeti njihov mentalitet.
Ateistima istina to nije nikakav prioritet.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Neka MasAllah lijepo je cut EZAN
Franc, možda se i složim oko akustike, ali ubi taj Zyklon B čovječe.
Opet si jeo kiseli kupus, ccc...
I kaze pomozi im, jadan narod Ne kaze se dzaba, ko ima daj mu jos, ko nema ne treba mu, nije ni naucio
A ja sam potomka Tita ! Svi clanci Klixa na goli otok !
Eleonora, ne zamjeri ispravku: Potomak, ne potomka.
Huso sponzoruso :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
(y) :)))) video: https://www.youtube.com/watch?v=7yJV44_Z68Q
Ovim putem bih poručio komunjarama, pogotovo balijskim komunjarama da se najedu govana, svi redom. Hvala :)