Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam iz Lukavca, kod nas civilna zaštita i njen "Šef" nesposobni Amir Sejdinović samo sastanke organizuje, niko ništa da uradi, a načelnik Općine Lukavac je na ljetovanju u Turskoj već par dana... Znači potop.
@edisss i političari u BIH se šprdaju sa narodom pa opet ih ne nose poplave
Iz iskustva ti kažem da šef civilne zaštite ne može ništa, on samo sluša načelnika i od njega dobija novac, zato načelnika krivite...Civilna zaštita nije zadužena za čišćenja odvoda, već Komunalno.
Ovakva situacija u Lukavcu je rezultat dugogodisnjeg terora kojeg provodi SDA na celu sa vladarom Tarikom Arapcicem, seljacicem iz bokavica koji je uzurpirao ne vlast nego zivote gradjana Lukavca I to na takav nacin da je gdje god je mogao doveo nepsosobne papke kao sto su Semso SMajlovic I Sejdinovic Amir , godinama izdaju dozvole za gradnju zgrada I objekata na zemljistu opstine a ne pitajuci se imali mogucnosti za odvod I kanalizaciju, svi to ovdje znaju al niko ni da pisne I zebem te narode lopataj sad blato, najvaznije je da oni u po Lukavca prave islamski centar I to dok kisa traje ne prestaju ljudi da grade valjda da se imaju gdje kisne dove ucit sta li kad jednom zasushi, mater vam zebem kretensku
Lukavac je vazda bio takav, zahvaljujuci opstinskoj vlasti, napravili su od njega Kanalizaciju I sabirni centar otpadnih voda.
sace nas milokliz dodik skocit do ruske federacije po pomoc heheheh
'nači bože, ko god ne posti, ne klanja, ne ide u džamiju, ne plaća zakat, ne daje vitre (vitrus bolonja) ne treba da živi i treba voda da ga odnese. jesu li to mudrosti koje ste naučili iz tih vaših svetih slikovnica, stoko klošarska. https://www.youtube.com/watch?v=QIDeL3RylE8
guslaš mog :-) evo i za tebe nešto prigodno https://www.youtube.com/watch?v=B4qZz4MD2eE
Em smo najmnogoljudniji (TK) em najviše nadrljamo kad su poplave i klizišta u pitanju :(
ciklon "Branko "je stigao u Bosnu kazu da je sa Alpa,po imenu on je iz RS-a
jesul dosle one sdp kurave nermin niksic i njegov gej damir masic da se opet slikaju il im je bilo dosta slikanja u maju?
samo boga derat i biće sve u redu
čuj čuj klica
jednostavno ignorište vodu i ne može vam ništa. Za par dana će se sama povuć, u petak su vrućine opet. Eto, znači samo nemojte obraćat pažnju i problem riješen, možete kući odležat do petka, ako vam udje u kuću ostanite ležat na kauču, voda će se povuć iz vaše kuće onako kako je i došla.
Najkonstruktivniji komentar na netu citavom ne bih se ni cudio da ga preuzme neko i od politicara
Pa se vi izrugivajte sa vjerom.
Izrugivam ti se s nenom
www.nebitno.net
Ajde Bože daj još koju prirodnu nepogodu da vidiš da Bošnjo može sve izdržat. Hehe. nemoš nam ništa.
Ne moze makar jedan dan biti nesta normalno pa da ga jebes..
Ja mislim da će vama Bakir pomoči sad će on i onaj Lagumđija samo što nisu stigli bitno je da Dragan kaže bit će treći a onda ovi kažu neće i u krug. Ajmo...