Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako nadjete 10 km znajte da su moje :D
Svim stanovnicima iz 13 stoljeca selam iz Bosnjackog grada Mostara.
@buzimljanin505 dobro si im rekao, a fazon je sto se oni i danas kupaju u svojim kanalizacijama ;) ne peru g.u.z.i..c.u samo obrisu f.u.j.j.j i to s.m.r.d.i s.m.r.d.i ugusi ..... @selver jesi ti cuo da su p.o.p.u.š.i.m.i ukrali biciklo, a?
o ovi sto misle da su turci divljaci treba da znaju da su u parizu i londonu hodali po blatu i govnima,dok su u sarajevu ulice bile poplocane,jos u to vrijeme imali su stotine javnih kupatila a europlanji su se kupali u svojoj kanalizaciji...!!!
PA JADNICI, JEL VI MISLITE DA IMA IKO KO JE ODJEDNOM POSTAO I BIO TU I TAD?! HAHAHAHA, BAS IMATE MASTE. KROZ MILIJARDE GODINA SVE SE JE KRETALO I HODALO I NASELJAVALO, NIKO NIJE PAO S MARSA NA POCETKU SVIJETA PA SAD IMA NEOGRANICENA PRAVA.
jel ovo prije dolaska ovih danjasnjih muslimana
budite ponosni sto smo prvi graditelji ovakvih tvrđava u europi !!!
BOSNA JE NAJBOGATIJA MEĐEDIMA U EVROOOPI !!! JA SAAAAAAAAMM NAJBOLJI DOOOKAZ...... BOSANSKI MEĐEDI 4 EVER!!!!!!!
@Enko27 Enko jel tte to FATAMORGANA SKURORA KAMENJARA SPOBOLA DO BOLA...?!!! SVAKI MILIMETAR BOSNE JE BOSNA...!!! PA I OSTRVA JADRANSKOG MORA...!!! DALMACIJA , POLA CRNE GORE, SANDZAK...!!! BOSNA...BA...SHVATI TO...!!!
BOSNA JE NAJBOGATIJA HISTORIJOM U EVROPI...!!! BOSNO VOLIM TE...!!!
A ko je živio u tom bužimu? bosnijan,ci ? bošnja.ci musli.manci ?? međedi !??
al onaj novi zid što su napravili, e to je za divljenje. cijela tvrđava izgleda kao iz gosp.prstenova, samo tek odjednom glanc-nov zid, tražio sam da vidim da nema negdje etiketa \"uvozi široki brijeg\", il nešto slično... a jesu ga obnovili.
malo vise respekta za osmanlije ..vi nikada necete biti u situaciji da sjedite na tronu na kojem su ti tz. divljaci sjedili!!razumijem ja da je 500 godina dugo ali sama cinjenica da su vas dobro pazili govori podatak da ste cak mogli dogurati i do sultana u toj ratnickoj vjeri .. kod vas demokrata nemogu i homoseksualci slobodno izaci na ulicu ..pobiste i kamenjem glave im porazbijaste..a sada se sjeti da je po bibliji kamenovanje dozvoljeno..sto neki danas upraznjavaju zahavljuci toj vasoj citanki na koju se isti ugledase..
U 14 (dakle i 13) stoljecu Bihac, Buzim i veci dio bos.krajine NISU bili dio Bosne. Te djelove su Turci ukljucili u Bosnu, taj kraj se dugo u historiografiji zvao Turska Hrvatska... Svaka cast na \"znaju\" \"novinarskom\".
evo da smrdi vide da smo stariji od njih, da oni nemaju jezik i da imaju turske gene
PRVI ČOVJEK ŽIVIO U BiH.