Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeromy me odavno nije natezao. Nervozan sam i ljut. Ako ima neko da bi me opalio, nek\' se javi.
Vidi ti debelo lojavog krmka sto misli da je neko?!Ovaj na slici je obican lopov i terorista!Njegovom retorikom i stavom on terorise narod u Bosni i Hercegovini! BiH4EVER!
Vidi Pipe sto se raspricao na engleskom! Magare moje, retardirano!
Hej \'ssss\' pa zaradili ste da bi sada bili na oprezu i bit ce te u narednih 1000 godina, jer ako mislite da batina nema 2 kraja onda ste se za....nego da ne bi bili na oprezu i da ne spavate \"zecke\" pici.....e u majcicu preko Drine odakle ste se i doje.....ovamo u civilizaciju pa covjek ni puskom ni motkom ne moze da vas otjera...ne postoji republika srpska u Bosni i nikada nije bilo srbine JEDNA ZEMLJA, A DVA GOSPODARA, nego razguli i ti i tebi slicni u Smrdiju, ako vam se ne svidja Bosna ovakva kakva je! Taj dio Bosne kojeg ste pretvorili u fasisticki i sa svim fasistickim obiljezjima bit ce vracen tamo odakle je i odvojen milom ili silom, a vi ga niste ni ratom dobili jer ste hinje i jajare, nego to vam je dala luda medjunarodna zajednica, ko veli nije njeno, mozemo poklonit srbendama da imaju gdje da se razmnozavaju, jer im srbende iz Srbije nikada nisu vjerovale mnogo i smatraju ih gradjanima tj. seljacima zadnjeg reda.....
Hey imitator, don\'t make a fool of yourself. Find your own Avatar and stop using mine!!! By the way you sound much much dumber then me haha that\'s to be expected from a second rate imitation though ;)
Eto ja jos nisam savladao maternji jezik, ali pomalo ubacujem inglis. Neka vide dusmani. Aj spik tu lengvidzs. Nema razloga da koristim engleski na ovom portalu, bat aj du it enivejz. Mnogi misle da sam ufurani kreten, bat hu kers. Aj vont ol d vrld tu si hau smart aj em.
Neka on to prica, sve se pise sta on govori. Ubrzo ce ga neko na njegovom sudjennu za izdaju republike Bosne i Herzegovine psjetiti na ono sto je rekao. Milosevic je bio jako hrabar i jako pametan sve dok ga NATO nije stavio na svoje mjesto. Tako ce i ovom malom Milosevicu karijera zavrsiti. Nemoj se rogati sa rotagim Dodike nemas ti oruzije za te avanture. Bolje ti je suti i trosi pare sto si od svojih sugradana ukrao.
Znate koju su novu vrstu psa otkrili? DODIK
\"rekao je Dodik novinarima danas u Brodu.\" Kojem Brodu?Neki njegov privatni brod na moru?A sad mi je jasno pa on je na moru na godisnjem i izjavu je dao sa svog broda.Imaju svoj brod hej imaju brooood!!!!
samo je vlast ta koja se mora promijeniti jedan ustav za tri ili cak 1003 naroda i x entiteta bio bi funkcionalan da su normalno funkcionalni politicki funkcioneri ili kako ih sad vec zovu - liga vladara 1990.-2009.
propali kosarkas svoj bijes bi da svali na cijelu BH shvati covjece da nije bilo dovoljno to sto si visok dva metra
BUDALAS VLAH, PAKUJTYE SE VLASI I MARS ZA SMRDIJU...
\"tražiti da se u Ustavu BiH jasno naznači da u Bosni i Hercegovini ne postoje državni Sud i Tužilaštvo.\" Hahahahahaha Bojis se za svoju guzicu. Zato i trazis to. DA si cist ne bi se bojao. MA imas ti oraha u dzepovima
Ljudi ba, morate znat nesto... Dodik je americki igrac, on ima zadatak da situaciju maksimalno zaostri, kako bi doslo do \'Konacnog rijesenja\', a to je ukidanje republike srpske. Jos malo pa ce vam se sve samo kazati.
Getting a little desperate Dodik? Haha pa ovaj covjek ce se rasplakati kad vidi sta ce mu se sa \"imperiji\" desiti. On je jako jednostavan covjek i jako uspjesan kriminalac. Nije za njega politika nego prodavanje kontraband materiala na cesti. Also, krad se zove \"BOSANSKI BROD\" a ne brod !!!