Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
reci to svom sefu haretu koji nas je 100% odvukao na dno na kome BiH nigdje nema a RS jace nego sto je ikada bila i to 100%. da se nisi malo kasnio seronja! Nema vise konzensusa - nikada niko nije na svijetu rekao da je RS neupitna dok Hare nije postao predsjednik - od dajtona na ovamo on i radi za taj blentitet jer su oko njega sve blente sa alkalajem, berizom, safetom, azrom, bahticem... na celu. kasno, kasno, kasno. jedini konsenzus i poruku koju ste dobili sa lolanih izbora je mrs napolje iz vlasti stranko za sebe i sebi slicne.
na bht1 - alternativni visoki nam svakog cetvrtka u 21.30 - prezentira fragmente iz filma u produkciji rastrojene bh kleptokratije - svakog dana u svakom pogledu napredujemo sve vise i vise - ka dnu dna - ,,U ime naroda\'\'.
tj. alternativni visoki predsjednik - 1 x sedmicno/tjedno/hefticno prikazao na bht1 emisiji bijedu, nemastinu, beznadje, prepustenost nemocnih bolesnih starica i staraca samima sebi - ,,U ime naroda\'\' - a oficijelni visoki predstavnik te masovne politicko drustvene anomalije naziva - skrivanjem interesa stranaka i stranackih lidera - iza naroda. i alternativni i oficijelni govore istinu.
ali sto bi rekao J.Pejakovic - sve je to - ,,U ime naroda\'\'.
Covjek je apsolutno u pravu - koncenzus o daljnjem napretku podjele drzave naglo je uznapredovao od zadnjih opcih izbora do danas - dovoljno je pogledati putesestvija bosnjackih i srpskih lidera zadnih mjeseci - sedmica - dana -sati.
Kako te nije sramota, kada ti je 100% šef bio beton kod Bošnjaka išli ste na zakuhavanje i dizanje tenzija. Kada vam je postalo jasno da taj \"projekat\" vodi u propast, hoćete kompromise i saradnju. Sram vas bilo, odlazite, s vama nema haira.