Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba u idućem sukobu srušiti sve WCrkvetine kojih se dokopamo........................
Kazu pojedine Bosnje bolje gradite fabrike. Pa IZ nije tu da gradi fabrike, za to je zaduzena drzava. 99% ovih dzamija su napravljene od donacija obicnih gradjana a ne iz drzavnog budzeta. Nece valjda Kavazovic fabrike otvarati, nisu li za to zaduzeni politicari koje birate iznova i iznova? Kome to smetaju dzamije? Najvise genocidasima i onima koji u njih udju samo od bajrama do bajrama.
svaki dan po jedna....a kukate da nemate para....koga vi lazete???
Dok je samo bolestan um mogao naredjivati odnosno rušiti bogomolje, pravedna strana to nije činila osim pojedinci. Evo SA vs BL. U BL sve dzamije srusene a koliko je crkvi srušeno u SA? Ali mašAllah niču ponovo kao gljive poslije kiše. Neke iz pepela a neke sasvim nove. Sad imamo dzamija više nege pred rat. A ako opet bude rata mi vaše crkve nećemo dirati.
Auh, pa stavrno. Doslovno svaki dan po jedna. Ahahahaha, zapišavanje teritorija.....
Mashallah
Mogu mislit kako pjene oni koji su je rusili :)