Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i jos nesto, ja sam srbin i htio sam da zivim u BIH i da radim za nju medjutim vi ste tek sad pokazali svoje pravo lice, da vi muslimani..ni trunku optimizma i buduceg sazivota niste pokazali, majke mi. razocaran sam. izgubili ste jednog navijaca bosne na strani srba a kako ste krenuli izgubicete ih sve iako ih i nema puno, vidim i neki muslimani su dosli pameti pa napustaju vas koji prijetite ratom i sta ti ja znam. steta, a tako sam bio ponosan kad sam govorio strancima da dolazim iz bosne :(
@andaluz ej ajde ovako, ako prodje taj prudski sporazum jel mozes ti i tvoja braca muslimani da nas otkacite i pustite na miru. pa dokle vise, kad vam bude ispadao posljednji ustipak iz ruku vi cete govoriti, evo ruse nam bosansku drzavu...ajde fino cemo da rascistimo za svagda, ako prodje prud da priznate vec jednom da je BIH sprdnja od drzave i da ne laprdate vise.
Ma, prekrsen ustav i republike i drzave i mnogo cega!!! I to ste vi uradili, isti koji ovde pisete glupave komentare povazdan!
Ovaj clan 155 si vec prekrsio...eehhhh...
a nije im se mrsko svako malo dlanovima milovati
SLOBODANE TIHICU IZDAJICOOOOO!
Prvi pokusaj ove veleizdajnicke grupe da sruse BiH drzavu u aprilu 2006 je srecom propao, ali oni ne odustaju. Prudski dogovor, ako prodje u parlamentu dejtonske BIH bi ratiffikovao nezakoniti, ilegalni dejtonski Ustav, cime bi same zrtve genocida legalizovale ostvarene zlocinacke ciljeve Slobodana Milsoevica i Radovana Karadzica. Veleizdajnicka banda je smislila bajagi donosenje \\\"ustavnog zakona\\\" o distriktu Brcko, cime bi se na raspravu u Parlamentu BiH raspravljalo o maloj izmjeni ilegalnog dejtonskog ustava. usvajanjem, amendiranjem te izmjene indirektno bi se ratifikovao ilegalni dejtonski Ustav, legalizovala tzv RS i dali Dodiku papire da odmah raspise reerendum. Sve ove sada price da on nema pravo pale bi u vodu, jer bi on pokazao papir u kome pise da same zrtve genocida priznaju kao legalnu tzv RS, koja onda po MEDJUNARODNOM ZAKONU IMA PRAVO NA ODCJEPLJENJE (kao sto su sve Republike ex-yu imale pravo).
Evo sada nema JNA, nema Milosevica, nema Tudjmana, pa cak bi se reklo i da su i Mesic i Tadic dobronamjerni, ALI GLAVNI NAPAD NA BOSANSKU DRZAVU DOLAZI IZ SDA, SBIH, DNZ I SDP. Oni prosto nagovaraju Dodiika da uzme sta hoce (Prudski dogovor) i obecavaju mu punu podrsku u dejtonskom parlamentu BIH, gdje imaju vecinu. Dodik, Srbija, Rusija, EU i citav svijet ne mogu srusiti bosansku drzavu, ali to mogu bosnjacki veleizdajnici okupljeni oko SDA, SBiH, DNZ i SDP i to su vec dogovorili. Oni su krenuli u otvoreno neprijatljestvo prema prezivjelim Bosnjacima i prezivjeli Bosnjaci nemaju drugi izbor nego da uzvrate.
SULEJMAN DODIK, DRAGAN TIHIC, MILORAD COVIC, DRAGAN DODIK, MILORAD TIHIC, SULEJMAN COVIC. Svi ovi arogantni hohstapleri, tvorci JADA I BIJEDE su proizvod suverene i medjunarodno priznate drzave Bosne i Hercegovine, u javnosti poznate pod imenom KATASTROFA. I mi, GLUPI BOSANCI, jos uvijek se nadamo? Tko nam bog pomogao!
sa visepartijskim sistmom dobili i vise partijsku u ovom slucaju tropartijsku drzavu - no problem je sto imamo tri paralelne strukture vlasti na drzavnoj razini - od kojih samo u jednom dijelu drzave vladaju sve tri nacional ,,demokratske\'\' stranke ili ti partije - koje su vremenom prerasle u vlasnicke kompanije koje pod svojom apsolutnom kontrolom drze 10 kantona i federaciju. institucija drzave je zadnja rupa na sviralu - ili ti - ram za slike i prilike - njihala strave i uzasa.
Iz Ustava Republike BIH: Clan 154. Neprikosnoveno je i neotudjivo pravo i duznost gradjana, naroda Bosne i Hercegovine i pripadnika drugih naroda koji u njoj zive da stite i brane slobodu, nezavisnost, suverenitet, teritorijalni integritet i cjelokupnost i Ustavom utvrdjeno uredjenje Republike. Clan 155. Niko nema pravo da prizna ili potpise kapitulaciju, niti da prihvati ili prizna okupaciju Republike Bosne i Hercegovine ili pojedinog njenog dijela. Niko nema pravo da sprijeci gradjane Republike Bosne i Hercegovine da se bore protiv neprijatelja koji je napao Republiku. Takvi akti su protuustavni i kaznjavaju se kao izdaja Republike. Izdaja Republike je najtezi zlocin prema narodu i kaznjava se kao tesko krivicno djelo. Lazni bosnjacki lideri Tihic, Izetbegovic i Siljadzic, kao i svi iz GO veleizdajnickih stranaka SDA, SBIH, DNZ i SDP ce odgovarati pred sudom Republike BIH za rusenje ustavnog poretka Republike BiH i veleizdaju.
gagamelu... izdajico! a dobio si izbore obecavajuci vracanje na ustav bih prije rata/. mamu ti prevrtljivu.
Milorad Tihic
Ja glupog saopstenja..... Ovo je visepartisjski sistem sad sto imamo, a tri partije su u skladu s tim, zar ne? U cemu je problem Remzno, sto te nisu ukljucili. Ccccc, ko nama u parlamentu sjedi, majko mila. Dabogda ne svanulo svakom ko vas je izabrao tamo..
Pa i Amerika je dvopartijska drzava pa sta sad? :)))) @tui Znaci bacili ste fatvu ili kako se vec kaze :)))