Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Puno je bilo UN posmatraca koji su biljezili i muslimanske greske, ali su takvi brzo odlazili posto su srbi i prije pocetka rata oznaceni kao krivci. Oznaceni su kao krivci samo zato sto su bili protiv posmatraca UN (americkih okupatora) sto su turci prihvatili pa su i dan-danas pod okupaciom.
Izraelski ministar za ekologiju Gilad Eran upozorio je u četvrtak na mogućnost pokretanja nove vojne ofanzive na Pojas Gaze, pošto su palestinski militanti u proteklih nekoliko dana izvršile nekoliko raketnih i minobacačkih napada.
svi imali oruzje i gadjali, samo oni nisu...a jadna majko...i hrvate na.g.uzise. a nista o anegdoti kako su muslimani klause i ovi cazina jedni druge...
moram naci te slike kako un transportira mudzahedine, da pokazem kolegi.
Cuj hrvati iz Kiseljaka gadjali Hrvate u Sarajevu a mudzahedini iz sarajeva nisu gadjali Srbe . Zasto ono Francuska ne dostupi Sudu na uvid zahtjev Presjednika Republike Srpske Radovana Karadzica Cija ono vozila transportirase mudzahedine u Bee Haa pod zastavom UN