Pitanje skupštinskog zastupnika
0
Posmatra li Veliki brat uposlenike Kantona Sarajevo?
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na žalost niko vas ne posmatra. Možete raditi šta hoćete.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Da mi je dvije noge sve bi vas pošutao. Bavite se pametnijim stvarima a ne glupostima o špijuniranju. Baš ste mi Vi za špijuniranje.
Nije Pindžo kriv... Nije skontao o čemu je rijeć. Volim gledati njegov USB stik. Ako ga zna staviti.
Da se kojim slučajem špijunira, otkrilo bi se ono već poznato, da ne rade. Mogli su i proguglati prije o čemu se radi, ali to je nepoznanica...Doduše čudo je i da upale kompjuter za onoliko male naknade, paušale i sl....
ja d e b i l c i n a hahahaha vidili u tray-u pise agent i oni kontali agent ko agent 007 HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA
ko ne radi ništa protivzakonito ne mora da se brine
Besko je napisao koji je to (NE)MORALNI profil. Osim što su muljali sa kravama u Trnovu i šumama, Pindžo i Mehmedić su 2 godine držali Kanton u BLOKADI, 6 mjeseci Vlada nije radila radi popunjavanja školskih odbora. Samo da bi mogli svoje tamo zapošljavati. Štete od njih su ogromne... Kad ih nakon svega nije stid sjediti pred kamerama i pametovati, što bi bilo pitati ovakve GLUPOSTI javno, kad su to interne stvari.. Nisu oni radili u normalnoj firmi, pa da vide šta je kontrola. Sigurno je u Kantonu najposjećenija stranica Facabook, bar kod onih koji pale računar.
U Orwellovoj knjizi sve pise
Gdje se to moze popiti kafa, pojesti sendvic i odigrati kladionica i sve to za samo 3 KM da se odmah preselim :))
igrati pasijansa po cijeli dan i primati platu za to. Ako je i instaliran samo Agent, treba im fakat instalirati tajni program za pracenje i onda na javnim displejima po gradovima objavljivati koliko su vremena utrosili na surfanje, igranje i sl. I da to bude gradjanska inicijativa. Mislim, ustvari, da je najbolje da kompletna administracija i zastupnici stupe u jedan strajk gladju i da se proces odugovlaci kako oni to inace rade, pa da i grupno nestanu u toj akciji :)
neznalice Šta je agent.exe? http://www.processlibrary.com/directory/files/agent/529522/
Naravno da taj program moze da prati rad na racunaru. Sad koliko je to dozvoljeno, a koliko ne, to je stvar zakonskih akata. Donesite svoje laptope, i nema programa, bar tog nema, mada se i vas moze pratiti, al mislim da nisu toliko strucni da uprate.
a mi bismo to kao nesto vidjeli tokom spijuniranja? saznali nesto korisno? procurio bi, valjda, u javnost nacrt kakvog zakona koji spremaju sluzbenici? ili link do kakvog interesantnog sadrzaja na youporn? i ne zove se to, gospodine Pindzo, spijuniranje, nego kontrola ucinkovitosti sluzbenika! no, ne postoji, nazalost, zato se tako i ponasate!
cuj zločin ubit bjesnog i opasnog psa, ccc... to ovi sa x-com nemaju obraza da pišu ove nebuloze
Eh, k\'o vi nešto znate i radite na kompjuteru i imate veoma tajne podatke. Nema više ,,vojne a ni službene tajne\'\'.Manite se toga. Dok ovo pišem kao da me neko prati???? U čemu je fora???