Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teletovicu je9em ti gdje sta imas, kao i svim ostalim velikim patriotama sto MHE grade
Kakav, bolan, Teletović, mala maca, sve je to veliki mladomuslim Bičakčić omogućio
Nama ne treba dati ni državu ni naciju. Niko ne zna uništiti nešto ko Bosanac sam sebe. Jedna od 10 najljepših rijeka u Evropi, jedna od svjetskih najhladnijih rijeka, mi imamo taj dragulj u našoj zemlji, i opet ovo radimo. Ybm vam i profit i hidroelektrane, kriminalna bagro
Ako svi ustanemo i odemo ju braniti, napraviće kikija......a samo gledati i kukati....mogu šta hoće....to je nedoraslo , samoživo, nepismeno , oholo , bahato i primitivno!! Siledžije jevene one glupe!!!!!
Najhladnija, nije jedna od
Samo gradite! Kome trebaju specifični i fragilni ekosistemi, kome treba biodiverzitet, kome trebaju endemske vrste flore i faune... Kome treba rafting, čista pitka voda u gornjem toku rijeke, na kraju krajeva: kome treba nemjerljiva ljepota Božanske rijeke.... Stidim se biti građankom ove države!
Priroda je prvo i posljednje čovjekovo utočište. Kada nam to oduzmu, oduzeli su nam slobodu.
Najbitnije nam uzimaju od BiH ' prirodu ' ljudi . Treba ustati i za jaja ih vjesati sve do jednog i to svaki dan izlaziti dok se ne okane i zastitimo ono najvrijednije
Zivili mladi muslimani i SDA
Samo gradite.. Naprijed ekonomija. Po ekolozima ne bi smo trebali disati uopste.
DAJTE NAM IMENA POLITICARA DOSTA JE VISE KRADJE I UNISTAVANJE PRIRODE. KO SU TI KOJI SU OVO ODBORILI??? DAJTE DA IM PRED KUCE ODEMO!!!!
PA KAKO MOZEMO POMOCI!!! STA DA NAPRAVIMO!!! OVO JE STVARNO ZALOSNO. DAJTE NEKE PROTESTE ORGANIIRAJTE, DOCI CEMO SVI!!!!
Davno sam rekao, ostali jos voda i zrak i na to ce udariti! Inace dodjite snimite prilog o rijeci Sani ona je vec napola mrtva nema pola vode. Kopaju za protocne ME na krecnjackom podrucju pa to nema nidje na svijetu
ne i Sanu.... :(
Svi kometari stoje Ali naši političari a niti njihova djeca nisu nikad bili,obilazili,interesovali se za ljepote BiH. Njih samo interesuje ljepote Maldiva,Havaj,Raznih svetskih skijališta!!! Njima je BiH sredstvo ostvarenja svojih ciljeva. A mi čemo se ostali diviti našim ljepotama dok ih još ima!! I blejat normalno.
super samo pravite hidrocentrale . a idite na more tamo se možete kupati
Teletoviću, glanćeru bijedni!
Majku im
Unistavat svjesno svoju prirodu, ravno nije ni zatucanom plemenu a vodimo se civilizacijom! Vjetro elektrane svi rade, zasto mi Ne? Uzas!
Izrael, cionisti ! Zna se ko sjedi u Svjetskoj banci i MMF-u, zna se ko gospodari bankama i novcem kojeg poznajemo, zna se ko može preko istih utjecati na politiku države i njen okoliš, zna se ko može eksploatisati drvo, vodu i energente.
Gradi se Ulog zato što mu je Nikšić dao podršku. Započela je gradnja čim je ilet došao na vlast. Možda ne on zauzvrat dobio dozvole za Roof Gardens. Da sam ja istraživački novinar, ispitao bi poslove koje njegova firma u Konjicu ima s Igmanom.