Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Fehime, ti ostade ko onaj japanac kojemu niko nije rekao da je drugi svjetski rat završen...
Jeste kao japanac, ali rat , ipak, nije završio.
Nemoj biti bukvalac ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Idi kuci Fehime. Gotovo je.
Ehh, čemer, jad i bijeda. Prokleti da su VLASTODRŠCI ako ne pokrenu ovu ZEMLJU NAPRIJED.
I put u dzehenem je naprijed :D
bravo fehime ali sam nemozes nista uciniti
Ibnul-Musejjib rhm., je rekao: ?Blago li se onome ko se izdrzava ne proseci, i cije su rijeci ispravne!? (Ahbar Asbehan, br.516.)
Blago li se onome cije ponasanje bude dobro, cija nutrina i dusa bude cista, cija vanjstina bude lijepa, koji visak svoga imetka dijeli dok visak svojih rijeci drzi za sebe, a prema ostalom svijetu je pravedan i insafli!? (Kitabul-Kafi, 3/322.)
Sabur moj Fehime,nemoze non-stop padati kisa,prije il'kasnije ce sunce da grahne,ako ne na ovom odvratnom svijetu bice bolje na ahiretu InsAllah! Dunjaluk je prolaznog vijeka.
vid fehima ba pali jednu za drugom fehim razbijač
Nemoj ici sad u 6 da dijele zlatne kasike
Jadno ...
Posljednji Mohikanac,ops pardon Bosanac.MA Fehim sjedi tu ima 20 godina,gleda zene,koji vam je :D
mogli su da mjenjaju nisu htjeli ko god je glaso za ove sto su vec na vlasti crko odma
treba te jos i prebit
podrska! da je pameti, ovdje bi se svi ovi mladi bez posla ulogorili.
dedo glaso si sad crkni glaso si za ove idiote iste
A Drenko...zavrno Fahrudin-beg pipu je li...
Informacija ovima koji Fehima prozivaju za ljenčarenje: Fehim je moj komšija još iz doba dok je u Zvorniku bio veliki gazda vlasnik najpoznatije limarske firme, gostionice... sada u Lukavcu ima veliku firmu za limariju... Fehim je, gospodo, gazda. Njemu Fahrina lova ne treba. Ali, Fehim Nindža je od prvog dana stao na branik domovine, dao zdravlje a sada ne može da gleda šta podrumaši rade s države...
Posljednji bosanski stecak