Izvještaj Centra civilnih inicijativa
0
Poslanici NSRS-a nezainteresirani za nauku i tehnologiju
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takav su narod da ih nauka i ne interesuje,,,
Ovo me i ne čudi. 75% stanovnika Republike Srpske misli da je Zemlja ravna ploča, pokazala su najnovija istraživanja blic.rs-a.
Kad su gedje znale sta je nauka....a tehnologija im je malo bliza.....svi imaju mobilne itd !!!!!! SIKTER
ZADNJI Š.LJ.A.M od naroda je ovo gore na slici..toliki...da od njih treba sapune praviti !!! BTW srbin sam i volio bih da se obračunam sa svakim botom iz \'\'institucija\'\' p im m
e sad još i to da učimo
Za njih je srednji vijek zakon!
pa sto ce cobanima nauka??
Kako nije? Pa, sve i jedno pitanje je iz drustvenih nauka sa osvrtom na tehnologiju ostvarenja?
Ovi iz CCI su samo takvi supljaci, eto oni ce mi reci da ne valja. Ajde ovi politicari znas da supljiraju ali ove nevladine organizacije i CCI to je tek sviranje spolovilu. Njihova efikasnost je kao Agencije za svemirska istrazivanja opstine Sokolac. U zadnje vrijeme su se aktivirali iz CCi prave se kafe sa politicarima i to su ovi iskoristili da se promovisu o trosku CCI kakav apsurd. Pitanje je vremena kada pocnu Parade Civilnih inicijativa.
Posrbice i jesu seljadija zatupljena, zato i jesmo ostavili šumski dio države da naseljavaju...
Čestitke Džumhuru na pobjedi u Turskoj i dobrom predstavljanju BiH u inostranstvu.
\"Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva... (po 27 pitanja)\" To je sasvim OK, na tu oblasti treba da se fokusiraju, mislim da tradiciju \"šume\" opcenito, srbski delegati trba da predstavljaju, oni su ti koji su naj vise upoznati i treba da nastave da se zalazu u tom pravcu..
VI NISTE INSPIRISANI PRICAMA KAO STO SAM JA !!
mi samo cvarke i slaninu volimo....kakva nauka...
e moj cci, postavili su oni pitanja tacno gdje su trebali, a to su putne komunikacije i obnova industrije, pusti se suplje mi smo za suplju strucnjaci