Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo poslanici,to je prava stvar.Sve sto se radi,misli i prica treb javno da se vidi i prenosi preko RTV-a \"REPUBLIKE SRPSKE\"jer tako se i radi u svim demokratskim zemljama citavoga svijeta.To je bilo poslije rata,i to je bila odlicna stvar!
ja cu je kupiti za simbolicnu marku a potom uloziti nekoliko hiljada u farbanje i sl. mislim da bi zelena boja bolje pristajala na unutrasnjim zidovima a s vana cemo je presvuci prigodnim platnom i dekorisati nasim barjacima.
ova sala ce biti ako Boga da mjesto gdje ce zasjedati islamski parlament za istocnu i zapadnu evropu. ps. uskoro