Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah problema...samo vi dragi posranici pardon poslanici raspravljajte o glupostima dabogda i raspravili jednog dana...
Ni pod uslovom da nikad ne udjemo u tu eu, ne treba dozvoliti da na licnoj karti stoji drzavljanstvo genocidne tvorevine, latinica i cirilica ok, moze i na bosanskom, srpskom i hrvatskom i latinicom i cirilicom ali entitesko drzavljanstvo nikako, ako sucajno bosnjacki politicari glasaju a treba odma organizovati sarajevsko proljece.
@nije čudo Ja bih prije rekao da su postupci ono sto nekoga pravi da mrzi ili voli neku zemlju. Srbi i hrvati koliko vidim ne smatraju Bosnu svojom domovinom i imaju vrlo negativan stav prema njoj. Ravnopravnost? O kkavoj ravnopravnosti govorimo? Sva demokratska drustva se zasnivaju na VLADAVINI VECINE a ne na nekakvoj ravnopravnosti. Naravno da srbi zele ravnopravnost u BiH jer gdje bi inace radili svo oni smrdljivci koji su do jucer bili na tenkovima oko Sarajeva da nije drzavnih organa u kojima \"zahtjevaju ravnopravnost\". Zasto HDZ sebe smatra jedinom partijom koja smije zastupati hrvate u BiH? Zato da bi bili ravnopravni?? U demokratskim drustvima imamo jednog predsjednika drzave a ne \"tri jednakopravna\". U demokratskim drustvima se POSTUJE IZBOR VECINE!!
što političari iz RS-a kontriraju i izjavljuju sve i svašta. Onaj ko ne želi ćirilicu na ličnoj karti ne želi ravnopravnost. Onaj ko ne želi ravnopravnost nije prijatelj naše zemlje.
Na LICNOJ karti ce naravno pisati LATINICOM, kome se ne svidja u svoju maticu rusiju ! Ime, Prezime, Datum u mjesto rodjenja ! Sex i visina i tezina, ko i ostisci prstiju kao za Biometrijski pasos, SVE OSTALI NE PRIHRVATITI po nikakcu CJENU i UCJENJIVANJE ! Kome ne odgovara u svoju sm.rdljivu maticu zla i genocidasa-barbarije rusiju i srbiju !
NIKAD NECE BITI ENTITET NA LK DOK JE BOSNJAKA E NEMOZE CETALJI NEMOZEEE
sto me obrisa papancino jrdna
Kod sarajlija je samo č ili samoć, kao kod ovih bolesnika iz rs-a samo da je na ćirilici
trebaju nam i krvnu grupu u ličnu upidati
@sarajlija ima li kod tebe slovo ć? Nije čilirica nego ćirilica i nije več nego već.
Lične karte sa državljanstvom entiteta i na čirilici, pa mi smo več u Evropi.
@ajla ja ti standarda... sigurno radiš za 1.000 KM pa pričaš o standardu a večina radi za 400 KM ...ako upšte radiš .pa Sarajevo nikad i nije imalo preko 350.000 stanovnika ...jesta kada su ubrajali ..Hađiće , Pale i okolna mjesta
a zakon o krastavcima i bananama ? :))
pametno. ovako u rajvosi zivi prema CIPSu 300 000 ljudi a ustvari zivi ih 500 000, dakle 200 000 neprijavljeno. od toga sandzaklija 100 000, sipta 50 000 i 50 000 srba, koji svakoga dana prbjegavaju iz ist. capajaeba u W. sArajevo zato jerbo je ovamo bolji standarad, vise trznih centara, mcdonaldsa, wisa, mercatora, BBI centara, jaci univerzitet i itd itd