Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
redovne plate i ostale beneficije, a najlakse je dizati ruku, a bogami treba biti malo pametan pa postavljati pitanja, zar ne?
Pa poslanica SNSD iz Banja Luke, Sandra Lepir, usta nije otvorila a od prve plate je silikone nabacila :-D
bolje nekad da ne govore nista i " dostojanstveno " i u tisini primaju svoju nezasluzenu platu nego da se izvaljuju ko drago kalabic, slavuj, majkicka i ostali klovnovi u parlamentu .
"koji nisu diskutovali, postavljali poslanička pitanja, niti su aktivno učestvovali u radu skupštinskih odbora.".............pa oni su pretplatnici na poslanicke klupe ha ha
...za pokojnog gavrila razumijem, šta ći ih pitat kad ih je mogo sve kupit u paketu...a ovi ostali se vode onom "tišu mišu, para ide ne talasaj"...
Možda su se obraćali pismenim putem i izričito tražili odgovor u najkraćem roku. Jooj. Apsurd, apsurd. Čitaju novine, zijevaju i prst u uho, izvade ga kad treba glasat.
neupoznata s tom ili je aluzija na nešto?
Hahah, ne gubi žena vrijeme :))
hehee a ostali crknite