Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odma se ciganija ispred stvori da prosi .. nevjerovatno
nek' je sa srećom svima koji slave. da se sjetite rodbine i komšija i mimo praznika, jer nije zabranjeno okupiti se i u obične dane. da budete dobri ljudi zato što ste ubijeđeni da tako treba, a ne zato što je men-in-juniform rekao da tako treba. da činite dobro zbog onog glasića duboko unutar sebe, koji je kod mnogih nečujan zbog buke života, a ne zbog prijetnje vatrom u paklu.
tenk ju mis. ajm plizd :)
Masalah... Bajram Serif Mubarek Olsun
Vidi srba sto prose okolo...hahah
E pa nek je sretan Bajram i da vam vise oni SDSovci neruse dzamiju.
Ja sam uvijek govorio da će Republika Srpska Srbima biti autogol. Lijepo je bilo prvih 10 godina poslije rata sa vašom republikom a šta je danas? Ovakve scene gdje pravoslavci se masovno okupljaju po crkvama iz Federacije nema jer ste se dobrovoljno odrekli velikih gradova iz Federacije i otišli u RS, sada je pad nataliteta, mnoga mjesta prazna, na popisu vas sve manje a Bošnjaka više a Bošnjaci tvrdoglavi ne odustaju od svoje B. Luke, Doboja, Teslića itd. kako će tek biti za 10 godina
Idi seljo jedi pij uzivaj u prazniku nemoras biti kreten i na bajram
svojih he he, jelde sve je vase? vas na papiru ima toliko nigdje vise...
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Pozicija zauzeta odmah ispred dzamije. Slika 2. I to jos se "pobulila" i dijete je obavezna "rekvizita". Ne znam sta da kazem.
MashAllah
Suedeći po broju popisanih muslimana u Banjaluci sigurno su se safovi otegli sve do Dodikove palate.
MAŠALLAH
Hodže se ne bi trebalo brinuti što mladi odlaze, jer su vjerske zajednice na budžetu.
Jel i Dodo prisustvovao? 😄
unaprijed sprcima sestrru svakome ko spomene rijec hizeslav ....
odjebite, jedem baklavu..