Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato treba nama NATO, zato nama treba njihoca baza u Lukavcu, zato mi nemamo trecu opciju radi ovakvih bolesnika. Nista se nije promjenilo u odnosu na 90 te samo jos vise divljaka imamo. Zivio NATO i nezavisna drzava BIH
@ Bombonica... treba samo pravi drzavni aparat koji će raditi u korist drzave i njenih gradjana. ... ljudima omogućiti posao, redovno mjesećno primanje, uredjen drzavni sistem i svi će biti zadovoljni... većina.
@Bombonica2305 TReca opcija njih najvise i boli. Znaju da su im borci sa pilecim srcima, dok je ARBIH Za 1000 puta Jaca od one 90-tih Jaca skolovanija, a nedostaje ni mrznje prema djikanima, a bogami i covicevim MuhamA podguzama, kroatima. Ko voli NK izvoli. Al ce po nosu dobiti ovaj put. Ima nas. Ima se. Moze se. MORA SE!
Trunke obraza nemate, mogli bi i mi počet uništavat i uništit sve što je srpsko al ne , mi nismo pleme iako i kod nas ima indijanaca al vi , vi ste gori od onih što žive na otoku na kojem još uvijek koplja na helikoptere bacaju , mnogo ste pogan narod, mnogo brate, fuj!
Vlasi su bez sumnje najpoganiji narod na svijetu ...sigurno poznajem ljude iz cijelog svijeta ali sto je VLAH pogan i smrdljiv mentalno to nikada niko nece dostici tu kolicinu primitivizma lazi i krkanluka
Kralj Jeruzalema je za ovakve stvari vješao vlastiti narod da ne uše u sukob sa Saladinom. To je jedna opcija, druga opcija je Jihad, treće nema, a vi iz iz nastavite lizat usrane šupkove vatikanu, za mene niste Muslimani.
Sve se vraca sve se placa majmune!!!!!
Poznati rumunski izumitelj Henri Coandă o Tesli govorio kao Rumunu porijeklom iz Banata s kojim je razgovarao na rumunskom jeziku.
"Nikola (Nicolae) Tesla, poznati rumunski znanstvenik, rođen je 1856. godine u Lici, u selu Smiljanu. To kompletno područje bilo je naseljeno Istrorumunjima…", tvrdi se u 2005. godine objavljenoj knjizi "Izvanzemaljski Rumun" autora Valentina Ovidiua Vâzdoage, prenosi Večernji.hr.
Srbi se kite tudjim perjem:TESLA je Vlah-Rumun.Tesla na rumunskom jeziku znaći sjekira,"Mihajlo Pupin je Vlah-Rumun iz Vojvodine,Ivo Andrić je Hrvat iz Travnika,Mehmed-Meša Selimović je Bošnjak iz Tuzle.
IMA LI NEKO DOISTA PANETAN DA APELUJE DA SE ZAUSTAVI OVAJ VANDALIZAM U MANJEM ENTITETU
Zatucani mozgovi mrznjom. Svijet nam se smije ljudi. Pozz
Hice li se oglasiti FGR i Niksic, pretjeruju Bosnjaci opet, izigravaju zrtvu itd. Neosvjestena pogan i izrodi !
Sve to ide Bosni u prilog. Dokaz stim joś jedan za Genocid u Srebrenici. Samo nastavljaj te... Na kraju vam dvi drugi krivi i sve su drugi poćeli prvi. Eh moja Srbadijo śumska.
teroristi cetnicki.... !!!
Iscuriće dušmani..samo polako. Gospodareva kazna je naizgled spora, ali sigurna.
pa ime ti kaze sta si i ko si PEDERCINO GLUPA na tebi bi i glupomjer izgorio
Samo karat četnike u bilju!!!
Koliko su samo poremeceni ovi srbi, pa to je za klinickih studija