Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cijeli proces provesti apsolutno transparentno, na obostranu korist, ovdje prije svega mislim na korist Bosne i Hercegovine, odnosno Neumskog zaljeva, ali s druge strane, aktivno raditi s komšijama na racionalnom rješenju, te istim omogućiti teritorijalni kontinuitet Republike Hrvatske. P.S. Ipak je riječ o prvim susjedima i dobrosusjedskim odnosima..
turčin, bog te pomogao, kad su političari radili transparentno? izjašit će oni i tebe i mene, tebi napričati jedno, meni drugo, pa ćemo se nas dvojica ovako razračunavati na portalu, a pare će (koliko budu jadni mogli) podijelit i stavit u džepove. političari i moji i tvoji i srpski i tunguski.
mislim da je ministar Hadzic pokretac ove ideje,te sva negodovanja su suvisna,mislim da ce se uraditi dobra stvar i zelim nam srecu...imacemo mi nas most..
Dadnite im taj most u zamjenu za trajno vlasništvo nad lukom Ploće
Najjeftinije i najpostenije rjesenje je da se Dubrovniku (Dubrovackoj Republici) da nezavisnost ;)
KAKO GOD BUDE MI SE NECEMO PITATI KAO STO SE I DO SADA NISMO ALI ZNAM STA GOD BUDE NEKI CE BITI BOGATO NAGRAĐENI...............
Hadzis obzirom da se ovog prihvati treba i nastaviti, dobro je poceo
Racionalno.... Evropi je neracionalno graditi skupi most kad se problem može rješiti cestovno ali njihove firme će dobiti posao, pa će profitirati pojedinci kao i uvijek.... Hrvatska radi svog nacionalizma i šema pojedinaca želi izgraditi most BiH radi svog nacionalizma ne želi i želi graditi most...Takođe profitiraju pojedinci Da je trebalo most izgraditi, davno bi ga komunisti napravili jer ni dan danas mi nismo na nivou na kojem smo bili prije 20-ak godina. Komunisti su gledali interes stanovništva i da je bilo logično da se napravi taj most, davno bi bio napravljen.... Stoga, most će se praviti ako se napravi tal između EU, CRO i BIH (naravno pojedinaca) i oni uspiju da nam zamažu oči svojom šupljom expertizom i lafinom Sve vam je ovo lopovluk, samo zašminkan kroz nacionalni interes !
Za nas je jako bitno da ovo uradimo dobro,nikako mi nije jasno da neko moze ovo smatrati nebitnom stvari i na bilo koji nacin sprijeciti da se uradi dio ovog posla.
Bošnjak,musliman sam,tezim ka cjelovitosti BiH itd isl... Ovdje treba neka nagodba izmedju nas i komšija,neka ljudi grade ali da ne ugrozavaju integritet nase drzave kao i neometan pomorski sobracaj (pa kakav god on bio). Mi ovisimo jedni o drugima htjeli mi to priznati ili ne.
Kako neki od naših mogu da opstruiraju ovo pitanje nikako mi nije jasno, a toliko je bitno za državu...
Koje bacanje para i nemoc diplomatije i dobre volje i sa jedne i sa druge strane... Tjah...