Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šutite Bošnjaci, samo šutite! Silovane žene goloruke na genocidnu policiju, a ostali nijemi posmatrači!
Svi samo sute od politicara pa do naroda, bore se samo oni koji su to prezivjeli ko da se tice samo njih. A trebalo bi da se tice svih nas,ali narod gleda samo sebe briga ga za druge.
@smiling Zbog pasivnosti i latentnosti bošnjačkog korpusa desilo nam se 11. genocida, a nazire se i 12. genocid! http://bosniangenocide.wordpress.com/2012/01/07/od-austro-ugarske-do-srebrenice-11-genocida-nad-bosnjacima/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID GENOCID .................
Ne mogu ga izbrisati dok je svijeta !!
treba uzeti pusku u ruke i protjerati ova govna iz Bosne, sad imamo svoju vojsku, imamo oruzje,imamo iskustva, samo nam fale jos muda!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
jaci efekat ima ovo crvenm bojom ispisana rijec genocid! neka stoji tako, ne mogu oni izbrisati koliko se moze napisati
E to vam ne moze niko da zabrani, samo pazite kako se pise na vasem jeziku genocid ili gehnocid.
mozda se pise ovako "الشهيد " ali predpostavljam da 99% bosnjaka nezna
Eto rijesenja! Pa sto niste odma pisali na svaki nisan? Gubite vrijeme svi i gutate govna koja vam serviraju ovi "odozgo". Ali opet koliko mrznje ima u narodu, i bolje je ne rusiti vlast, bojim se da bi sve to samo do novog rata moglo dovesti.
Zato ti znaš andric, i šta ti to govori, hehehe...
Eto šta je svetosavac izdrkanac --kuroslavno pašče...............fantomkama na žene..............trebamo svi danas otić u Višegrad,................jedna grupa je već krenula iz Konjica..........
prc špric
Jbte ovaj Dodick postaje gori i od Mladića i od Karadžića. Još malo pa će početi redovni pregledi bošnjačkih kuća i zaustavljanja bošnjaka na ulici u Šumskoj kao 1992., a onda ništa nije isključeno. Jedino što je gore od samog čina genocida je njegovo negiranje. Dajem punu podršku bošnjačkim ženama Višegrada, Srebrenice, Žepe, Bratunca, Prijedora, Foče, i drugih podrinjskih mjesta u borbi za istinu, pravdu i satisfakciju, i u borbi protiv novih genocidnih namjera četnika i diktatora Dodika i njegovih četničkih marioneta i podanika.
Valjda ce nove generacije, pod ovim stvarno mislim nove generacije a ne politicke ulizice masici i kaplani doci na mjesta koja mogu utjecati na to da makar nakon 20 godina od stravicnih desavanja nama svima nece se dopustiti da djubrad i dalje rade i sprovode svoje mjere bez ikakve kazne. Sramotno je danas biti bosnjak kada vidis ko ti je clan predsjednistva, ko su u parlamentu ispred nas i govore da su bosnjaci kao tihic, lagumdzija, radoncic i drugi manje involvirani elementi. Sramno je da oni se ponasaju kao da je ovo sve sto se desilo pitanje koje se njih ne tice. Potrebno je dovesti do tog nivoa kao sto jevreji i dan danas poslije skoro 70 godina na svim sastancima dal se pricalo o cvijecu il o necemu puno vaznijem svi se sjete zrtava holokausta. Pa opletu po svima koji su to uzrokovali. A mi bosnjaci nakon 20 godina ponovo dozvoljavamo genocid koji se desava kroz drzavu, entitete i opstine od strane istih onih koji su to radili i prije 20 godina. Sramno je to sto smo dosli do ove situacije zbog sake jada koja je sebe obezbijedila u tom ratu dal lokalno ovdje il u dijaspori kao tihic odlucila da pokrade sve sto se imampokrasti jer su kontali da ce opet rat se desiti. No mali mozgovi razmisljaju na malo, pa su se preracunali evo proslo je 20 godina, pokrali ste sve sta dalje. Sta sada. Zalosno je sto ste vrlo malo sacuvali al hajde prica da se zakolje vo radi kile mesa je vama glavna uzdanica. I na ovim primjerima gdje se krse ljudska prava, gdje se ponovo genocid sprovodi vas nema. Zalosno je i sramotno sto nema advokata da ustanu pro bono da brane sasda u miru ove zene i da poniste sve moguce genocidne zakone u mrskoj. Zalosno je sto pameti nemamo i sto smo se ugojili u svojoj misli svak za sebe odvojeno.
Šuti i trpi, to je mantra našeg naroda ovih zadnjih 20 godina, i evo kako nam se to vraća.
Cudi me da i onu BIH zastavu nisu makli, zar im i ona ne smeta.. PU stoka seljacka !
1. Radislav Krstić 46 godina, bivši načelnik i komandant Drinskog korpusa Vojske RS-a,postao prvi optuženik za slučaj Srebrenica. 2. Pukovnik Vidoje Blagojević 18 godina, komandant Bratunačke brigade Vojske Republike Srpske 3. Major Dragan Jokić 9 godina, načelnik inžinjerije i dežurni oficir Zvorničke brigade 4. Kapetan Momir Nikolić 27 godina,progone na političkoj, rasnoj ili vjerskoj osnovi uhapšen je od strane SFOR-a. 5. Dragan Obrenović 17 godina, načelnik štaba Zvorničke brigade,počinjenih zločina nad srebreničkim Bošnjacima 6. General Radivoje Miletić, njegova naredba koja je proizvela genocid u Srebrenici 7. Pukovnik Vujadin Popović,Optužen je da je u više navrata aktivno učestvovao u egzekucijama. 8. General Vojske Republike Srpske Milana Gvero,najodgovornijeg za pokolj 8.000 Bošnjaka 9. Pukovnik Ljubiša Beara,poigravao se s nesretnim ljudima, razradio do najsitnijih detalja. 10.Pukovnik Vinko Pandurević, komandant Zvorničke brigade Vojske RS-a, nagrada bila 5 miliona dolara
Hag sudi srbima a Asad muslimanima, samo sto ih on sve u vrecama vraca.
Hahahahaha
Boze opet Muslimani seru i blamiraju se po cjelom svetu. Za vas je sve genocid, a kada je ubijen Srbin onda nista. Na cijoj ste strani ste bili u prvom i drugom svetskom ratu... da li ste to vec zaboravili?
Ne seri, svega ti...
Ivo.................. Ja sam na strani tvoje mame i seke ,pardon volim ih ali sa strane duže mi nešto ide
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je!!
A hoće li dotične neko kazniti? ...meni sad ovo nije jasno kako su smjeli ukloniti natpise? Jesu li isti naknadno postavljeni ili...?
Koje doticne kazniti natpis je uklonio zakon i pravo.
Ja mislila na nacionalnoj osnovi...
Od istine se ne moze pobjeci, a bolje je narodu u tzv rs da se sto prije suoce sa istinom i da pocnu graditi odnose na istini sa ostalim narodima u Bosni i Hercegovini. Trebaju hrabro pogledati istinu u oci. Genocid se desio.
Sudski u Sreb a ne u Visegradu, ali vi kenjate ali kenjate.
Lijepo rečeno, možda je problem u istom mentalitetu južnih Slovena, nikad ne priznaj krivicu i gledaj da svališ na drugog a sami smo najveće žrtve na svijetu. Pogledaj po većini komentara kako svak' svoje pravda od 1914 pa do 1995. Ne mogu se sjetiti da je neki Bošnjak ili Hrvat rekao da je u dr. svjetskom ratu izvršen sistematski genocid nad Srbima ili je to davno bilo pa se ne pika??? Ali ovo od 92-95 se ne smije nikad zaboraviti i ne zastarijeva. Primjera radi, moje uže familije (predaka) je u dr. svjetskom ratu pobijeno 42-je a u proteklom 8. Pretpostavljam da su te ružne cifre kod Bošnjaka i Hrvata u drugom redoslijedu.