Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
to je vasa raja....novi stanovnik sarajeva...vasa braca...nemojte sad da ih pljujete...nego se volite....hrvati i srbi su i onako otisli iz Sarajeva, a zamijenili su ih razni Abujebci....mozda je on kenjao u liftu, na onoj novopecenoj ulici....ili mozda bolje ideja, nazovite ulicu Abu Hamzina i stavite natpis \"kenjanjeu liftu dozvoljeno, cak i pozeljno\"
Zbog vlasti koju ne postujete ;vi sudite,protjerujete,pljujete itd. po covjeku samo zato sto je razlicit. Kad je rat poceo davne \'92 i kad su Bosanci-Muslimani isli u druge drzave i tamo radili sta su htjeli onda su bili u pravu? Kad drugi trazi bilo sta od Bosanaca njega treba ubit, protjerati itd. Covjek nije kriv, ima pravo da zivi...Probudite se malo. p.s. moje komsije su razni ljudi, razne religije, razne boje i ja ih ne sudim po tome. POSTOJE DOBRI I LOSI LJUDI.
Bijezi iz Bosne, Bosna i Hercegovina Bosancima i Hercegovcima a ne tebi dubre jedno fasisticko!
@Pipo Hajde sad, molim te, procitaj sta sam napisao. Potom, sve zasto optuzujes tog covjeka potkrijepi argumentima i dokumentima. Ako to uspijes, podnesi tuzbu nadleznom sudu i problem je rijesen. Međutim, jok. Optuzujemo ga da ne postuje nase zakone, a sami ih ne postujemo time sto ga teretimo za nesto za sta nemamo dokaza, jer da ih imamo, on bi odavno lezao u zatvoru. Optuzujemo Dodika da ne postuje pravosudje u BiH, a istu gresku i mi pravimo. Ne branim Ebu Hamzu kao pojedinca, covjeka licno ne poznajem, ali branim pravo covjeka na slobodu ako ne postoji presuda kojom mu se ta sloboda moze uskratiti. On, u demokratskom drustvu, ima pravo na slobodu do granice dok ne pocne ugrozavati tudja prava. Jos nesto, Pipo. Vodi racuna da pored bosanskohercegovackih zakona postujes i pravopis svog jezika. Na taj ces nacin biti dosljedan svome motu: BiH4EVER
smjestite nas otpadnike u te logore, a onda nas otjerajte nas u trece zemlje sto nece biti tesko, jer se niko od nas, za razliku od vasih abu hamzi, nikada nije ogrijesio o univerzalne niti o zakone \'\'drzave\'\' u kojoj smo rođeni, ali \'\'gradjani\'\' za 100 redova nize privilegirani od ovih koje stiti ministarstvo sigurnosti sa religijsko politickom bosnjackom vodecom klikom. Na OBN-u rece Fatmir Alispahic Abu Hamzi rece - (parafraziram) :,,Postujte nase zakone (cije \'\'nase\'\' (?)serijatsko-bosnjacke?) i mozete zivjeti kao nasa (cija nasa?) egzoticna, posebno (privilegirana) tretirana manjina ...\'\' Iole pametnom svaki daljnji komentar je besmislen.
zanima me pravo moje porodice i milione drugih obespravljenih porodica sa djecom koju ne mogu prehraniti ako ovima smetaju, a po necijoj narudzbi, smetaju im cure sa kratkim suknjicama, onda i oni nama smetaju - ubistvo oca 12. godisnje curice, jer nije dopustio brak svojoj kcerki sa monstrumom koji bi joj po godinama mogao otac biti a htio ju je zeniti, cemu se otac usprotivio i ovaj ga monstrum ubio - primjer sa markala i odsjecenog uha klocu koji je dobacio nesto hanumi jednom od ovome slicnih uvezenih monstruma - na pitanje koliko se iz drzavnog proracuna izdvaja lezarina za ove moj je prijedlog i odgovor - smjestite nas otpadnike u te logore i otjerajte nas u trece zemlje sto nece biti tesko jer se niko od nas nikada nije ogrijesio o univerzalne niti o zakone \'\'drzave\'\' u kojoj smo gradjani za 100 redova nize privilegirani od ovih koje ministarstvo sigurnosti sa religijsko politickom bosnjackom vodecom klikom.
covjek lezi u centru vec godinu dana...optuzen zbog? osudjen zbog? haman mu je greska njegov izgleg i porijeklo... plavsicku docekuju i ljube joj ruke... e moje bosnje nema od vas nafake ni haira... samo vi pljujte po svome...pa se kasnije zalite sto drugi pljuju po vama
@Josip Broz Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina,ONA sto je Mak odpjevo,ona u kojoj je svak znao nac utociste i komad hljeba,ona kojoj nema na pocetka a ni kraja,ona koja svojim steckama sebe OBASJAVA! BiH4EVER!
@korektor i svi ostali kiji brane ovog bradonju 1-ovaj da je pravi Musliman nebi ovako uznemirav\'o i pravio probleme i paniku 2-da je pravi prijatelj nase drzave i naroda on bi se ponaso ko pravi Bosanac 3-da ima pozitivnu i tolerantnu misao on nebi srbi dozvolio da pravi svadju medju muslimanima 4-da je jedan pravi vjernik upito bi se sto li se Bosanci i Hercegovci bune mojoj bradici 5-sto se ne vrati svojoj matici i tamo radi po serijatu primitivnom?(NEMOZE jer je Sirija jedna moderna drzava i unaprijedjena) 6-da ima i malo imana nebi se ovako ponaso 7-da se stvarno dobro osjeca i prihvaca Bosnu i Hercegovinu nebi ovakav bradat pravio probleme 8-da mu je stalo do nase drzave on bi obrio bradu i radio za buducnot i prosperitet nase zemlje u svakom pofledu pa i osnovat asocijaciju za dijalog kulture BIH i Sirije(napomjenut da je najstariji grad na svijetu u Siriji) 10-da je PRAVI Musliman nebi ovakvim ponasanjem PRAVIO probleme Muslimanima! BiH4EVER!
sta oce ovaj turcin, sta oce vise idi oces da te proteramo!?
Ja ne vidim razliku izmedju ovog lika ili onog sa romanije,ozrena I svih ostalih urbani sredina . Ovi iz sirokog brijega I svih ostalih metropola su skoro isti samo oni su obrijani.
Ja ne vidim razliku izmedju ovog lika ili onog sa romanije,ozrena I svih ostalih urbani sredina . Ovi iz sirokog brijega I svih ostalih metropola su skoro isti samo oni su obrijani.
Da naravno a vi ste ko fol, oni dobri musllimani koji piju alkohol i neklanjaju vas \"Islam\" je kao onaj pravi, izdajice nas narod mi se gadi sve vise, prvo bih ocistio Bosnu od vas odpadnika, sram vas bilo izdajice, hocete zapad i zapadni zivot isti ste i jos gori od zapadnjaka, PRODANE DUSE. Neko je krv svoju lio da biti Musliman BIO !!!
bosanci rasuti po bijelome svijetu, jedu tudji hljeb, a Bosna prima i daje drzavljanstvo izrodima koji zele Bosnu jos u vece crnilo uviti i razvoj mladosti skrenuti i zagorcati. Bosno mila koliko jos izdrzati mozes i korake nemile na povrsini slusati.
Hvala na komentaru! A sada da kazem nesto i ovim crvenim fasistima koji misle da su \"vehabije\" krive za sve sto se desilo na ovim prostorima: Da je Evropa htijela da pomogne BiH, ne bi cekala da se 75% BiH etnicki ocisti od onih \"domacih muslimana\" koji su pili alkohol, jeli svinjetinu i kleli se u Tita i Jugoslaviju. Hrvatska je etnicki ocistila sve Srbe a uz to izvrsila agresiju na BiH i opet njeni gradjani nemaju problema sa slobodnim kretanjem po Evropi. Zar vam tu nesto ne smrdi?