Neprijavljivanje koncerata
0
Porezna uprava FBiH zatvorila klub "Slogu"
Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka vala,treba je zatvorit skroz,kakvi su papci poceli izlazit tamo,gadi mi se ulazit.treba to ukinut skroz,il premjestit na ilidzu:)
sve treba pozatvarati....
Nije i prvi ni posljednji koji je malo muljao...nadam se da će se ponovo otvorit Sloga što prije :)
ajd nek\' sad malo pretresaju bazene, aqua-u i ta sranja...tamo će barem naći zanimljivijih stvari od izbjegavanja poreza...
JE LI OVO SINOC BILO?? :$ onaj lik super pjeva cetvrtkom, tako volim da ga slusam i extra atmosfera bude.... svaki put se extra dobro provedem sa rajom.
aaaaaaaaaaaa marceloooo :(((((((
Šta li bi tek našli u Incognitu i sl. rupama??? Tu ne bi samo za Poresku bilo posla...Ufatili se Sloge...neka su, ali kad pravite red, pravite ga u cijeloj kući, a ne samo u dnevnoj. Nekad i WC treba oprat!
bice veceras marchelo u slozi
Zatvorite Slogu, a nek se \"boss-ovi\" slobodno setaju gradom! PU! Normalno da treba postovat sve donesene Zakone, al Sloga ce se otvorit ponovo i opet ce biti sve isto. Ako je vec zatvaraju nek onda kasnije stalno budu inspekcije a ne racije da raju zajebavaju. Nekako imam osjecaj da su ove racije \"narucene\" od strane drugih klubova...
Radi Sloga, sve je OK na kraju izgleda ispalo. Marchelo ce veceras odrzati koncert
sta vam je ba bice marchelo veceras ;)
A joj, jedino mjesto koje valja u cijelom gradu zatvoriše. Od sutra ću morati počet slušati cajke, takva mjesta nikad da zatvore... I šta će biti sa koncertom Marčela?
ova odluka o porezu je unistila alternativnu kulturu u sarajevu
Tako treba! Naprijed porezna
E jest nam efikasan sistem i vlast. Ova drzava ili ovo jada od drzave i ne zasluzuje nista. Ganjaju sitnu malu raju koja oraha ni vidjela nije. Vozovi vam prolaze ispred nosa bijednici malogradjanski.