Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
direktori preduzeca na apratima :)
Vidio sam da su napravili aplikaciju da se oni obrazci za uplatu doprinosa sada rade elektronski dobro je modernizujemo se, sad jos samo srezati potrosnju i to drzavnu, smanjiti namete poslodavcima, potrpati dosadasnje lopove u zatvore uh uh imate vi jos da radite..
Broken SSL drzavooo ....zasto briste komentare ?? Ljudi ne smiju znati da ova agencija nema za SLL-a ? PODACI NISU SIGURNI NA OVOM SITE-u
Sistem je prije pet godina uveden i najavljen kao najefikasnija reforma u BIH. Ko se interesovao za njegovu efikasnost dobio je otkaz i do daljnjeg je na birou za zapošljavanje.
Zasto smradovi sa klixa zabranjuju komentare o genocidasima na vijestima o Prijedoru?
I naravno, stranica ne radi...
pa USAID finansirao ... a gdje se ovaj LIB nabavi
I odem da provjerim i traže mi (pored matičnog broja, broja licne karte) LIB, za koji se moram prošetati u poreznz Šta je LIB/OIB? Kako dobiti LIB/OIB? Za dobijanje LIB/OIB-a zaposlena osoba treba posjetiti poreznu ispostavu prema svome prebivalištu i uz pokaz lične karte (osobne iskaznice) dobiti Obavještenje/Obavijest sa ličnim/osobnim podacima koje sadrži trajni LIB/OIB sa kojim može koristiti ovu uslugu.
Bakire karino naredi da se zatvori cetnicka smrdljiva kafancuga u kojoj gdju.Hartman nisu usluzili danas zbog bijele trake..
Zasto kod nas nema neka vrsta povrata uplacenog poreza?
Ima podnesi obrazac GPD 1051 ako misliš da bi ti trebali vratiti:Evo meni su vratili 9,85 KM :) platio poslodavac više poreza na moj matični broj. Naznači svoje prihode(dohodak) po osnovu obrazca kojeg ti je trebao dati tvoj(I)poslodavc(i)za jednu godinu i svoje rashode(lični odbitak) i vidjet ćeš jesi li više il manje uplatio
@BiHusrcu88 jbg ja nisam ni prijavljen
ma glupost, bolje kad ne znaš da ne uplaćuju
Ja oblatne, dali link koji ne radi..
Bravo , pa kupite novi cert ...ipak su to licni podatci SHA-1 Certificate The certificate for this site expires in 2017 or later, and the certificate chain contains a certificate signed using SHA-1. View certificate Certificate Error There are issues with the site's certificate chain (net::ERR_CERT_AUTHORITY_INVALID).
Ovo haman da se moze biti napredak, ipak IDEEAA nema nikako SSL, iako se isto radi sa licnim podacima i statusom obrade zahtjeva za izdavanje novog... Ne smijem ni pomisliti koliko stranih drzava ima backdoor u nasim "centralnim/jedinstvenim" sistemima....
@Aktivator to je za ocekivati da neke drzave imaju backdoor , :) brine me vise evasdrop ...Vidis kako nam briso lijepo komentare...Zalosno ...
evo ja gledao, uplaću govno...nema ništa