Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oni duzni milione a oni ce izuzeti nekoliko zastarjelih kompijutera i televizora i pojeo vuk magarca.cim kladionica ne plati 1 mjesec porez odmah je zatvaraj a ne ovako pustite ih godinama da pljackaju i sad plijenite sto su oni i onako htjeli zamjeniti.sad ce isti vlasnik samo na drugo ime otvoriti nove kladionice i opet pljackati.to su mahom kladionice koje finansiraju stranke a pogotovo hdz jer su uglavnom iz sirikog,novog travnika,zapadnog mostara itd.
Treba uvesti veći porez na klađenje. Valjda ću i ja prestati onda da igram :D
Ova kriza valja zbog jedne stvari sto drzava zbog svojih placa(manjak para u buđetima)mora pritisnuti sve pogotovo tajkune s nepoznatim porijeklom imovine !!!
pocelo je...
šta je poćelo?
naplata dugova...