Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko uvede ovaj glupi sistem..ja sam za to da se od plate gradjana ne uzima ni marka..da se drzava finansira iskljucivo kriminalnim radnjama...pranjem para...uzgojom i prodajom svih vrsta droga...i to je to
Ma ja ba nek se snalaze...i mi se snalazimo
Uveo ga princ na zelenom konju, njegov babo, njegovi prijatelji iz drugog entiteta i ostala mafijaska bagra za koju glasas.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kalkulator je debilan i vjerovatno netačan. Očigledan primjer je izdvajanje za odbranu. Na ovu startnu platu od 800 maraka u FBiH se po ovome izdvaja 0,8 maraka a iz RS 8,64. I to bez ukljčenog PDV-a. Prvo odakle razlika? A ako znamo da je odbrana na Državnim nivou i da se Državni budžet puni sa jedinstvenog računa Agancije za indirektno oporezivanje, onda bi ova dva broja trebala biti u oba slučaja 0. Doprinosi i direktni porezi ostaju entitetima i nemaju veze sa Državnim budžetom. Kao i većina stvari koje NVO pravi ovo je obična žvaka za građane da se imaku čime baviti i komentarisati po netu.
drzavo moja,kreni nam posla pravit,da ne sjedimo u kucama i da zivce svoje kidamo.....sestorko kreni stvarat bolje sutra mladih,inace ce za 10-tak godina drzava biti pustinja!!!!!! HOCU POSAOO ( sa osiguranjem)!!!!
305 miliona za ODBRANU? Od čega se tačno branimo ovaj put?
Ne brane me ni oni, samo platu primaju.
Predlazem da se skine sa platnog tj.poreske liste RAD VLADE - posto nam je uveliko poznat RAD VLADE, te isto tako i same POLICIJE posto ni oni nisu po odmakli previse od ovih iz vlade..ni jedni ni drugi ne rade.
nisam znao da trosimo novac za RAD vlade jbt to je krada sta radi policija ?
Aa ni'đe veze nema moje plate samo do 3000 KM šteta :P
A kad se kantoni ukidaju?
TREBA OVE KLADIONICE SVE U ZRAK DICI SVE BI BOLJE BILO.
Ja sam na birou, a radim, tako da mi ništa ne odbijaju
Isti sam, samo sam prest'o ići na biro.
Nema nigdje znaka oooo, a ni vila iz sapunica
Svaki mjesec dam 20 KM za policiju, a oni jedva čekaju da me kazne..svašta :D
i još ako svu platu potrošim , što i činim , ispade da ih finansiram sa 60 KM mjesečno.
Pa sta ces moj jarane samo to i znaju. Nedo Bog na nasu se policiju osloniti kad si u nekom belaju u tom slucaju samo jos veci belaj sebi mozes napraviti. Sto je najgore kad ih nesto prijavis toliko su oni mutavi da ne znaju sta ce raditi. Samo su naucili ono lizalo i daj cenera.
Znamo mi to odavno ali nista ne mozemo.
Zašto na "krompir" ništa ne računa?
Samo daju dijagnozu, a nikakvo rjesenje...
a ona glasi?
Ova nevladina udruzenja mi tolko idu na qra c da je to nenormalno. Nadje se hrpa balavaca, klepe pare od stranaca i onda prave ove gluposti, sta sad ja imam od ovoga?