Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da kjafire vlashino pogana zato se ne gube sa tvojom mamom i sestrom,peksine kaurski
Mislim da ti ne mozes govoriti o pismenosti, hebo te onaj ko te nauČi da kažeš moguČnost umjesto moguĆnost vjerovatno neki Slovenac :-)
e lijepa struja, ona udara ne obaziruci se na vjeru i naciju zato su elektrosokovi za ove nacionaliste iz raja izasli... svaka vjest mora biti zatrovana nacionalistickim ispadima pa dokle vise u pm...
jel to nema turcizma za kompjuter pa si se odlucio za tu rijec HAHAHAHAHHAHA ili ti samo smeta sve sto je hrvatsko :)
@kjafir Ti si vec odavno u ludnici, nije djaba ludara na romaniji. Poklopi se prostacino i suti.
Lafo nestalo struje, to je diverzija zbog danasnjih protesta, nece moci odrzati sjednicu. Kako dobar i namazan fol. Ne smiju cekati borce ha ha ha ha .....
kad su mosnje nesto znali napravit ili popravit? nema srba i hrvata u gradu pa se zeleni malo gube :)
A ti struĆnjak prvo nauči pravilno koristiti slova pa se onda uhvati pisanja. Bože moj pa ovdje je 99 % svijeta nepismeno a imaju računare. Tragedija. Vratite se odakle ste došli i uzmite lopate u ruke. Možda budete od kakve koristi.
pa umanjite pretplatnicima racun za ovaj mjesec i problem rjesen