Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MENI JE REPUBLIKA KOSOVO - ZAKON!!! ;-) ODE \"KOLIJEVKA\" NA PAZAR!!! ;-) REPUBLIKA KOSOVO!!! ;-)
......i sada je na političkim liderima da postignu dogovor o njenoj raspodjeli, saopćio je danas na konferenciji za novinare u sjedištu OHR-a u Sarajevu visoki predstavnik Valentin Inzko. Zdogovvora NIKADA nece biti a svako ce zadrzati ono sto kontrolise teritorija. Dzaba ti trud AustroUgarine SLOBODNA I NEZAVISNA REPUBLIKA SRBSKA SMRT beeeee i hahahahhahaa
Znaci da je ovo moglo bit zavrseno vec odavno samo sto je genocid tvorevina blokirala!Genocid tvorevinu treba tuzit jer ona opstruje i blokira planski ispunjanje reformi i mape puta za ukidanje viza EU-e!TUZIT gledajte gradjani kak genocidni spiric u pozadini radi po zadatku donesenog iz krvavog beograda! Svaka cast vama G-e Inzko a drzavne imovina je drzavna imovina drzave BiH-e!NEMA raspodjele na entitete NI PO KOJU CJENU! BiH4EVER!
Ma nema sanse, ode entitet u 3 pm......zalosno!
Imovina treba pripast državi, entitetima i kantonima. hercegbosna.org
Nakon ovoga, nema vise smisla sa dalji ostanak entiteta!
Potpisujem
Još dok vidi Dodik sa ćime može da raspolaže ima da se obraduje..Ima da napravi auto put po zraku..
drzavna imovina je drzavna. entitetima i opstinama dati neophodnu imovinu za obavljanje ustavom definisanih nadleznosti, sve ostalo ostaje drzavna imovina. dakle, nacionalni parkovi i sve drugo je drzavno. logika.
dobre vesti za BH mafiju-politicare,ima doslovno jos hiljadu stvari za prodati-privatizovati unistiti :(