Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije to ništa 40 000 KM mjesečno, koliko će nas tek koštati kad ZASJEDNU ! Sigurno je samo da su tu radi sebe ??
https://www.youtube.com/watch?v=MqRareQxemE
Zar drzava nema svojih prostorija i dovoljno obezbjedenja da to pricuva. Tomasevic je bivsi i sadasnji kriminalac a on i nevidi 10% od toga vec ide u politicke svrhe. To se moze sipa sa tim pozabaviti i imace brzo uspjeha. Ko bi povjerovao 40000 KM mjesecno. Pa banka ce vam za manje novca cuvati pare nego obicne papire koje su bezvrjedne. I cemu tolike godine cekati da se izbroji koliko nas ima. Da sam ja sam pjeske po bosni isao i popisivao brze bi zavrsio.
Mi smo jako rastrošna država! Troši se nemilice bez plana i analize, stihijski. Bit će tako dok ne bankrotiramo.
Operi pare doo - Vizija "Rastal"
Za ovo je dovoljan jedan kompjuter sa hard diskom od recimo 1TB i dva, tri čovjeka koji bi skenirali te papire. Recimo da je za to potrebno mjesec dana posla (i to je previše). Nakon toga se svi ti papiri prebacuju u državni arhiv i gotova priča. Pokraj svih onih silnih zgrada u državnom vlasništvu oni daju privatniku da u nekoj sobetini drži papire :) Alan Ford država, tu nema spora
Ovako se RS hrani na infuziju.
treba opet provesti popis , broj nije isti 100% od proslih puta😂😂😋
Sve je to Alija kriv
ja da sam srbin svim srcem bih bio za bih, pa da bih nema oni bi mazali masti na hljeb
@SheRains Noc Rainy..... lijepo spavaj
Tomaševiću, legendo! To si dobro hajrovo (zaradio, imao/imaš dobrobit, okoristio, ušićario)...od ovog našeg prebrojebavanja.
40 000 KM mjesecno? Sta to oni iznajmljuju? NASA-inu lansirnu rampu?
bleeee bleeee
IMT
Djikanima ne odgovara drzava BiH, ali im jako odgovara pljacka iste. Srecom, u pitanju nisu neki veliki iznosi, tako da ce nakon nestanka djikanistana drzavi ostati da sanira relativno malu stetu u odnosu na ono sto dobijamo.
Popis stanovništva u BiH nije imao statistički nego politički cilj. Na sreću politika nije uspjela ostvariti zacrtani cilj da jedan državatvorni narod prevede na konstitutivni i sačuva državu Republiku BiH.