Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka vam cast lagumdija i radoncicu sto se borite za razbijanje Bosne i Bosnjaka. kakvo entitetsko drzavljanstvo? odakle sada to dolazi?
45 miliona za sta? za 4 miliona (ako ima uopste toliko stanovnika) papirica anketa i eventualno jos 4 miliona za radnike koji ce sve to organizovati i raditi na tome... u cije dzepove ide ostatak tog novca?
Slučajnog prolaznika.
Optet krada! Npr. u HR 2011 je popis kostao ca. 45 mil KM. U SLO 0,00€!!!! Oni izvrsavaju takozvani registarski popis (kao SWE, GER, NOR, NL, FIN, DK, AUT,..). Kod nas to ide sve "vjestacki" komplicirano. Zasto tkz. entitetsko; tako se kupuje jeftino glasovi. Od ovih ca. 47 mil. KM maksimalno 10 mil ce se utrosit ono otalo preko kanala u dzepove "politicara" 6-torke. Strasno citat kako bez ikakvog ustrucavanja ovaj ljudski sm... krade. Cilj ovih osoba jeste da izade sto manje ljudi na izbore, samo tako mogu ostat na vlasti. Nadam se da vi necete nasjedat na ovako jeftine poteze i da cete izac na izbore sa vasim najblizim i prijateljima. Nazalost i ovo je dokaz kako su medije pod kontrolom politicki stranaka. Niko da se upita jesu ovi troskovi opravdani, jeli ovaj popis na ovakav nacin potreban. Jeli novinarima svijesno kakvu vaznu ulogu imaju u drustvu, zalosno
samo lud moze povjerovat da se ovoliko novca zaprave daje u ovakve svrhe, kao i kad se pravilo ono malo pruge pisalo je 8 miliona a oni sto su kucali po cijeli dan dnevnica im bila cener kao i mnoge druge stvari i onda se pitaju odakle im pare pa evo odakle samo cekaju kad ce izletit ovakva prilika da sebi zgrabe 80% novca
SVIM FAŠISTIMA IZ BOSNE JEBEM MATER U USTA
i kad će više..????
etničko/nacionalno
Bosanac je razumom obdarenom isto što i Krajišnik...
j*** vam popis mater
"Vijeće ministara BiH zadužilo je entitetske geodetske zavode da do kraja mjeseca riješe preostala pitanja u vezi s kartografijom". VM može zadužiti Geodetski zavod RS (Krajinapremjer AD, JP za premjer i katastastar RS-a), možda i JP Geodetski zavod BiH, Sarajevo, ali koliko znam, a znam, Federacija BiH, ni nakon 6 godina "napora" nije osnovala svoj zavod...postavlja se pitanje dali to zna nadležni ministar.
Budi Bošnjak, da ne bi bio OSTALI...!