Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žali bože bačenih para na taj popis... Na kraju će nas biti onoliko koliko se političari dogovore.
Cisto sumnjam da je to razlog, posto kako stvari sad stoje, izgleda da je % ostalih manji nego sto je to bio na popisu 1991.
ja sam na popisu zaradio 950KM a rezultati ce bit kad budu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
" pomoći u prevazilaženju problema metodologije" Najbolje bi bilo da koristite metodologiju SABIRANJA.. naprimjer 1 + 1 = 2 Znaci Ako jse osoba na Formularu 1. izjasnila kao hrvat a na formularu 2. osoba izjasnila kao srbin, a na formularu 3. osoba izjanila kao bosnjak rezultat bi trebao biti 1 srbin, jedan hrvat I 1 bosnjak... itd.. kakva specijalna metodologija je potrebna za to?!
ej jbga... onda bi bilo previse bosnjaka u bosni... treba naci neku metodu kako posteno izmanipulisati...
To ne odgovara nekome. neko zeli da koristi ovu formulu: bosnjak+izbjeglica=0 a srbin+izbjeglica=1 . Kontas sad?
Ma jasno k'o bijeli dan, ima "viška" Bošnjaka jer se narod nije upecao na "bosanstvo". Hrvati zinuli na vlast a nema ih ni na mapi, i šta tu sad treba da se objašnjava. Kakva metodologija kakvi bakrači, sve je zapisano i sad mene neko treba ubijediti da je problem da se to prebroji, ma hajde molim te. Ali, zato je tu "dobronamjerna" kurava Evropa!
Pa zar smo toliko nesposobni da ne znamo brojat u vražiju mater... Zašto sve mora bit komplikovano kod nas...
Evo ovako će to izgledati: Bošnjaka 49,78 posto ili 1.670.558 Hrvata 15,12 posto ili 507.343 Srba 1.053.521 ili 31,39 posto, ostalih 124.651 ili 3,71 posto. Pošto više EU ne želi rat na Balkanu,ovo treba popisom dovesti do "krajnjeg rješenja". Pogledajte postotak Bošnjaka koji će piti poslije svih križanja,49,78 posto. Znači kada se Čović i Dodik spartijaju (a već su),ostaje da se kaže (i toga se bojim) Eto,"većina u BiH je za referendum o otcjepljenju za srbe i treći entitet za hrvate".. Mogiće da je to i jedini cilj ovog popisa,stečaj..
Koja farsa ovaj popista stanovnista 2 godina oni jos nemogu rijesiti hahahahah
e hebat nas nesposobne .....
A i ova munira nek dudla osunecen jebo te Tesla u supak.
jbt... k'o da stoje na ulici i broje ko prođe...:)
joj nauke ***te ja mislim da ovi sto rade na popisu nisu pratili u skoli kad se radio sinus, kosinus i ostala sranja pa ne znaju sabrat
JE BO TE , PU SI, KU RAC, KLIX
sve same laži i prevare, rezultati lažirani i sad će ih opet lažirat i tako u krug
I EU je nasjela kad su pomislili da smo se konacno nesto dogovorili.
Sta se moze jos otkriti ovdje....,zasto se koriguje popis stanovnistva..pogledajte ko vlada svijetom i sta zele svjeske sile..! https://www.youtube.com/watch?v=IM0tml_wufI
hajde,pomozite nam da naucimo brojati,ali najvjerovatnije ima bosnjaka previse pa je to problem....
c.vila 1 Bošnjaci i ostali čine preko sedamdeset procenata stanovništva. Dodik bi da smanji broj bošnjaka za oko 6OO hiljad, a Čović da poveća broj Hrvata baz za tri procenta. Nemere, pa je panika, čak i kod njihovih sponzora u EU!
Ma ja-sve samo ne istina...
Pomislio bi neko da nas je kao Kineza, pa ne mozes prebrojati...