Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce se obaviti popis stanovnistva u dijaspori?
Uopce nije bitno toliko hoce li se ova 3 pitanja ukjluciti u popis ili ne (odnosno, bitno je ali ne i presudno). Najbitnije je objasniti pucanstvu da se na ova 3 pitanja NE MORAJU DATI ODGOVORI, jer vas nitko na to ne moze natjerati. Odgovori na ova 3 pitanja se ne mogu egzaktno provjeriti jer se radi o pitanjima samoidentifikacije, a to znaci da se tu moze upisati bukvalno svasta kao i nista! Cim se nesto ne moze egzaktno provjeriti, to podlijeze manipulacijama svake vrste i toga su dobro svjesni ovi majstori manipulacije i bacanja ubleha, poput Dodika, Tihica, Silajdzica i ostalih mudrosera.
20 miliona?? pa za sta pobogu? sve da svakog koga popisu odvedu na veceru neku skupu ne treba im toliko....
@gorfčino - zašto? je li ili nije?
@Bozic Bata , nabo te BIKONJA dodik u su-pak , toliko.
Ti si .určina od ovce.
Eto kakvi smo mi. m\'tel u po Sarajeva gdje su ljudi ginuli... cccccc, eto na slici gore!
za bh siromasnu bandu na vlasti te pare su sitnis a njime prepadaju narod da se slucajno ne usudi razmisljati o recimo nametnutim identitetima, falsifikatima drzavljanstava, datuma i mjesta rođenja, obrazovnog statusa i ostalih falsifikata radi kojih bi popadale vrhovne institucije drzave sa svim unutrasnjim organima i kompletan troglavi 6ororogati tzv. drzavno politicki vrh.
Sa takvim bilmezima i treba završiti rasparavu i ne trošiti vrijeme.
Ma naravno da se umijesala, ne samo Amerika, i to na nacin da su nam nametnuli embargo i sta sve jos ne,... Ali jedno je cinjenica, a to je da vi svaki vas poraz velicate kao trijumf, jos pogubnije je da sve sto je taj poraz veci, vi ga vise dizete, ali da te ne obeshrabrim, nije do tebe, problem je u vasim genima i to prenosite s koljena na koljeno jos od Kosovske bitke,... I apsolutno ti, tebi BB, ne namjeravam posvecivat vise paznje, nisi vrijedan toga, a sto se vidi iz tvog nastupa, samo cu ti porucit da ces se na predstojecem popisu morat\' izjasnik\' kao drzavljanin BiH, one BiH koju nazivas nakaradom, ili ces spakovat prnje i razgulit sa ovih prostora, a to nece biti samar meni-nama, nego tebi-vama. Pozdrav!
Pitaš li se šta bi sa vama bilo da se Amerika nije vojno umiješala na vašoj strani? U tri pm.
E moj BB, da ta ista Amerika nije zaustavila ovo sto ti zoves nakaradom, znas gdje bi bili vi i oni koji RS nazivate normalnom drzavom, u PM, eto gdje!!!
BB prvo kaze se hoce li,a posle toga taj broj koji navodis nema veze sa vezom sto se tice nezaposlenosti u Americi.Trece glup si ko khurac yebo ti ocu svom zenu kretenu kretenski.
Ne popisuj!!!
ako imamo CIPS (jedna velika baza podataka) znači da u svakom momentu imamo popisano stanovništvo jer se tom bazom može upravljati po potrebi, tako da je popis jedna velika nepotrebna ubleha i bacanje para