Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavninu stvari je odradio efendija ceric. Taj matori starac je izjavio \"ne cemo se mi prilagodjavat, neka se oni nama malo prilagodjavaju\" A cemu da se drugi prilagodjavaju cijenjeni Efendija ? Cemu ? Mozda vrlim dometima Bosnjacke Tehnologije i Nauke, mozda da se prilagodjavaju jakoj ekonomiji sa jakim Energopetrolom, jakim Energoinvestom, jakom namjenskom industrijom. Nema nista cijenjeni gospodine cemu bi drugi se trebalo prilagoditi a sto je Bosnjacka elita uspjela da uspostavi. Nista do jedne velike NULE. Nikom ne treba zamjeriti kad se izjasnjava kao marsovac ili pingvin, nikome jer to je rezultat Demagoskih Aktivnosti Bosnjacke Intelektualne Elite. ENDE :P)
Izgleda da su ovi Europljani najvisi nacionalisti.
JEDINA nacionalnost je Bosanska,pa dje to moze bit u nekoj drugoj drzavi vec samo ovdje,ne PRISTAT popis po nacionalnosti vec po stanovnistvu, i TACKA! BiH4EVER!
u Austriji je prije par godina bio popis stanovnistva.gdje postoje samo dva pitanja mjesto prebivalista i datum rodjenja
Ima li pedera i lezbejki na ovom sajtu?
Državu za pasoš! Državu za pasoš! U paketu dajem i vjeru, tradiciju, historiju/povijest i ime.
Ma svi se izjasniti kao hrvati i vize cao. Stop vizama i ovim sarolikim knjizicama. Hocu da ja i moja familija kad pozeleimo u roku 24 h mozemo u EU. SAMO DAJTE NAM HRVATSKE PUTARE DA SMO SLOBODNI LJUDI JER SVEJEDNO KO ZNA KAKO CE OVA DRZAVA IZGLEDAT ZA 20 GODINA I STA CE BITI!!! UGRABIT CU HR PASOS KAD GOD BUDEM IMAO PRILIKU!
@Ivo Bosnjak Sram te bilo bio si Bosnjak i kako god si se odrekao svog nacionalnog bosnjastva,bilo je posteno da svojim prezimenom ne potvrdjujes teske historijske promasaje jednog divnog bosanskog naroda koji samo zbog vjere izgubi vlastiti identitet.
@Ivo Bosnjak Dragi moj Ivo tebi prezime govori da si Bosnjak i poznato mi je da je rasprostranjeno po cijelom podrucju BiH,a narocito Fojnica,Kresevo,Siroki Birijeg,Mostar,Capljina itd.bio si Bosnjak i kada nije bilo Islama na tlu BiH i poslije,samim dolaskom Islama,i u toku Turske vladavine,ali nisi se mogao oduprijeti Hrvatskim uticajima i promijeni su nacionalnu pripadnost.Kao sto ste unazad 100 i nesto godina postali Hrvati,danas 1/3 hrvatskog stanovnistva mijenja vjeru i postaju Jehovi svjedoci.Dali ti smeta i ta pojava koje ce postati dominantna vjera u Hrvatskoj?
Nema od toga nista to je za bih veoma dug period...
oli svratiti do Romanije? http://video.aol.co.uk/video-detail/na-sred-gore-romanije/3490869705
JEDAN PRIJEDLOG: AJMO IZMISLITI NOVU VJERU, NAFURATI CITAV NAROD DA SE IZJASNI S TOM VJEROM I PUPUS**** SU onda se Dodik i sva ostala gamad mogu nositi u neku stvar....
Mujo moze preko Romanije samo u kovcegu, odnosno tabutu. :)
TROLLING :( Sad ugledah ovo o priraštaju. Ako je istina onda smo u banani. Da bi se jedna nacija očuvala potreban je priraštaj od 2.11 sve ispod je problem. Potražite na YouTube-u video pod nazivom \"Muslim Demographics\", sve je objašnjeno..
Dodik: Vrijeme je da pobrojimo krvna zrnca. Razmatramo da u upitnik stavimo i pitanja \"Jeste li osunećeni\".