Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj u Belgijji Flamanci i Valonci 90%?! Pa i u BiH su Bosanci (pravoslavci, katolici i muslići i dr.) preko 90%! Ne treba ni nama onda etnicki popis. Ha jel?
http://www.youtube.com/watch ?v=Wpl8Xdw0gzs&feature=r elated srpski genocid nad bosnjackim i hrvatiskim civilima samo prije par godina u mostaru da se sjetite bosnjaci i hrvati da imate istog ubicu koji vas ceka na ponovna masivna etnicka ciscenja i genocid
Dok genocid tvorevina postoji i ne bude uknuta u korist USTAVA od 1992-e godine koji se vazi i dan danas al nije na funkciji,dok ne bude jedna policija,parlment,ministarstvo i JEDAN Predsjednik drzave BiH-e nema POPISA stanovnistva;NEMAA! BiH4EVER!
Hoće mali stevica da legalizuje etničko čišćenje po naredbi krkana dodika.E nećeš mamicu ti lopovsku.
da samo znate koji je ovaj pašalić alikos....
Nevjerujem da će do popisa doći zbog toga što bi on doveo do legalizacije zloćina i etničkog čišćenja u genocidnoj,nigdje niži nivoi vlasti na svijetu ne vrše popis i neće ga vršiti ni u genocidnoj tvorevini,samo države vrše popis.Popis je moguće organizovati bez obaveznog nacional vjerskog izjašnjavanja,i vuk sit i ovce na broju.
Popis nam treba prije svega iz ekonomskih razloga.
sarajevo je grad, a ne drzava ppk POPIS JE POTREBAN, BEZ OBZIRA STO CE SE ZLOUPOTRIJEBITI...
Ocito je da politicari ne zele da se vidi koliko su lose radili i uradili po pitanju povratka \"svi na svoje\" kao sto je Deytonom predvidjeno.
zar nije izvrsen popis iz 1463? pardon, 2000-te rahmetli purivatra je s vijecem bosnjackih intelektualaca demokratskim putem napravio popis nove nacije , da ne bi kojim slucajem prezivjela bosanskohercegovacka nacija a sa njom i drzava popisa nece biti jer su najveci mrzitelji bosnjacke nacije sami bosnjaci zato jer im je to prevarom podmetnuto i to zna liga vladara bosnjacke dijaspore
RS da sprovede samostalan popis! Sta nas briga sta misli Sarajevo? To je svejedno druga drzava
Sta to popisivase prosle godine?Znaju da su 95% onu u tvorevini kako im je slobo 92. naredio.Govorili su nam ceka se iz Beograda odluka sta ce se s vama 5% samo moze ostati to je to.
HOCEMO POPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pašalić je mišljenja da je za očekivati da će jedan broj nesrpskog stanovništva bojkotovati popis u Srpskoj EVO CETT*NICI SMISLILI OPRAVDANJE ZA ETNICKO \"CISCENJE\"!
e jebiga....da se ovako izrazim....hoće li ikad išta ovdje moći biti urađeno kako treba...a čuj RS će to za svoje potrebe...ma nemoj....pih, pih