Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
FBiH uporna u popisu imovine,OHR provovodi njihove zahtjeve. RS uporna u popisu stanovnistva,OHR uporno odbija da se nebi dobila prava slika stanja koja se ne uklapa u njihove tvrdnje narocito sto se tice zrtava ISLAMSKE DEKLARACIJE NA ZELENOJ TRASFERZALI.
OHR izjavljuje: \"... imovina koja je 31. decembra 1991. godine bila upisana na ime SR BiH i njenih tijela i imovina koja je pripadala SFRJ, bez obzira da li se nalazi u BiH ili u inostranstvu, koju je Sporazum o sukcesiji SFRJ KONKRETNO DODIJELIO BiH.\" I sta sad mi imamo pregovarati o imovini.. imovina je drzavna i dodjeljena drzavi... sad mi trebamo dobrovoljno se odreci drzavne imovine u koju spadaju i svi nacionalni parkovi (Sutjeska, Kozara...) NE PREGOVARATI uopste o DRZAVNOJ imovini, ona je VEC DRZAVNA..