Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kiša je Allahova milost. (A drugo je kad posalje kisu da poplavi sve odreda, tad moze bit i opomena, i kazna i iskusenje, i pranje od haram pare.)
Da je tako kao sto kazes citav SDA kadar bi nestao sa lica zemlje.
Svakom njegovo iskušenje buraz. Hvala Bogu nije ni tebe a ni mene pogodilo ovo sa poplavom.
ode beha u crno more
pa hoće li ova kiša ikad stati? 3 sunčana dana a ostatak mjeseca kiša, ma sjajno
Vlada fBiH: Ko da se naoblacilo, gradjani mojii i! Vlada RS: JebemuSunce!!
https://www.youtube.com/watch?v=_KDRRRSlfMo Ko se ne najezi nije covjek !
Haj barem nece biti poplava ovih dana, strasno je ovo sto nam se dogodilo. A ovi intelektualci koji govore da su kise i poplave bozija kazna trebaju zavrsiti na psihijatriji. Pa ko da smo u Srednjem vijeku, pa nas plase da ako ne radimo tako i tako, zavrst cem u dzehenemu, koji k ?
ne treba uzimati zdravo za gotovo da neće biti poplava.. Pogotovo kada to prognoziraju kvazi stručnjaci.. i u hrvatskoj su javljali da ih neće biti, pa potopilo pola slavonije.
ja baš volim kišu
Eto sada problema...Ako ,,Vlada FBiH" upozorava,to je frka!!!
Nek je Vlada Federacije sebi uzela 20 miliona i nema namjeru da ih vati građanima... Sramtno http://www.neznase.ba/vijesti/bih/26210-vlada-priznala-nezakonito-uzimali-novac-civilnoj-zatiti
fahro..jes to ti..?
Za državu Izrael svi spremni!
Pokusao biti smijsan? Ne razumijem ovu glupu recenicu
Citam ti stranicu, ti si haman jarana naOgrajiso, opsjednut jevrejima! Hahaha mi se borimo sa cetnicima, I ustasama, a ono bogami I cifuta ovdje ima! Da te dragi Allah uputi na pravi put! Nikada Nije kasno! In shaa Allah! Cuj Israel HAHAHAHA suti dok te nismo karali momentalno hahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)