Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace sam iz Bihaca a bio sam i u ovim krajevima, kravica, glogova, Sandici pa dalje Srebrenica- Bajramovici mislim da se selo zvalo. Sva raja u svici i kuce procvjetale od ljepote. A kad sam vidio kako srbi tu zive bas sam vidio da ima Bozije pravde. Bijeda i prezivljavanje kako su i zasluzili. U prkos svemu nikle kuce kao i u Bosanskom Kozarcu. Selam svima podrinjcima, drzite se pretrpjeli ste i gore.
bijeda živa su oni tamo i ja sam to vidio ,ne samo u tim mjestima već i u centru grada ,katastrofa ,to je za nepovjerovati kako oni žive tamo ,ako imaš zemlje od toga živiš nekako ali je problem što je i u srebrenici i u bratuncu preko 85% bošnjačka zemlja ,tako da srbi tamo žive pretežno ispod svake granice siromaštva,i oni idu u obližnja srbijanska mjesta tipa ljubovija,bajna bašta,užice ili šabac i tamo ih cijede na sve strane....ali nisu bolje ni zaslužili,pobili i protjerali su bošnjake ,uzeli su im fabrike ,škole i sve ali su se zaj.ebali jer fabrike su 95% pogašene a zemlja kao što rekoh je većinski bošnjačka ....kako sam čuo dodik nešta pokušava kroz poreze i te stvari da se otme bošnjačka zemlja no smeta im organizacija ''prvi mart'' ,zato je tolika hajka na sve i pokušava se na sve načine bošnjake prevariti i oteti.....Allaha dž.š. ima i ovo je dokaz ,živjet će desetljećima u bijedi i siromaštvu a na kraju će ih bijela kuga koja je već počela dokrajčiti .....
U Bratuncu se zivi lose zato je sugavi SDS na vlasti i njemu nije u interesu da bilo sta krene na bolje . Najvazniji projekti kojim se hvale pred izbore su asfaltiranje par km lokalnih puteva i postavljanje ulicne rasvjete u nekom selu .
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
oteto prokleto
...jes, vala, u šeheru niđe džamije...
preko 85% zemlje u bratuncu i srebrenici je bošnjačko ,zato dodik i kompanija pokušava kroz poreze i kojekakve zakone da otmu i to bošnjacima....i ne samo tu već i u zvorniku,vlasenici i milicima bošnjačka zemlja je od 60-80% i njima to nikako ne odgovara....Bog ih je kaznio jer žive u bijedi i siromaštvu a bijela kuga će ih dokrajčiti ...ne samo njih već i ove naše romanijske ...
nek ih odnese sve, Amin daj Bože nisu bolje ni zaslužili..
Ne kaki,i pročitaj da se ista stvar u Maglaju desila.
dragi moji ja im ne želim dobro, od mene su ovo zaslužili kletve i samo kletve..a vi im izrazavajte šta god hoćete me zanima me!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imali ista boze da zaobidje taj narod
Prva reakcija ljudska kad cujem poplave je - zao mi ljudi...I tako bi svima trebalo, al eto sjetih se opet neki dan iz Potocara sa dzenaze kroz Bratunac autobusima idemo a omladina nam pokazuje tri prsta i psuju....Nisam pametan
Sta je @ drago? Jesil se mozda prepozno ha? Sta je najbolje bio sam ubtim krajevima sa prijateljima htvatima i 2 srbina. Ali oni su Bosanci samo sto su druge vjeroispovjesti. Kad tad cete svi skontati da ste svi Bosanci da vam bolje nema. Ili ti je dragane mozda zasmetala moje zrno u prknu kad sam te rokno dok si sjedio na prozoru u Bosanskom Petrovcu a kolega ti se s prozora skrho? Da nisi ti taj? @abs123 Znam jarane sve, proso sam cijelu Bosnu i hvala Bogu ima dobrih ljudi na sve strane. I srba i htvata i muslimana. Ali mi idu na zivce ovi sto pojma nemaju a nesto saraju ovdje a nisu ni rodjeni bili tad. Al to ponesu od kuce pa zato. A dodo, za dodu nemam sta, pitam se sto ga nkko nesmije roknuti. Ja da imam priliku ja bi prvi. Rahat bosna a i oni bi se smirili. A sad akcija rusenja crkve kod nane fate. Kad nece oni mi cemo samo recite kad. Dosta nepravde, ponasaju se ko izraelci.
tuga
Klix ,prigradsko mjesto se ne zove ''ranča'' već ''Hranča''....koje ijednom išao u tom pravcu zna da i na tablama piše ''Hranča''
garant im dodo diktirao dok su pisali, pa izbacili H
haarp je ponovo upaljen,unisti ljudima zemlju i sve sto posiju,a poslije toga ponude svoje gmo sjeme,a tu su i krediti koje ponude nevjerovatnom brzinom,tako je bilo i bice dok nas ne uguraju u duznicko ropstvo,sto mislim da vec jesu odavno jer disemo na slamku koju nam drzi mmf,ebrd..ko kontrolise novac i hranu,kontrolise cijeli svijet,zar nije tako..razmislite..open your eyes,feed your mind?
Opomena Gospodara Mocnoga!
nije ranča, nego Hranča!
Nije Ranca nego je HRANCA
i ja to napisao, minut poslije tebe :D...nije namjerno bilo haha