Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Emocionalna reakcija Bosnjaka na prirodne katastrofe na 23% i ostatku BIH vecinski naseljenim Srbima/Hrvatima ocigledno nije ista, odakle se zakljucuje da je BIH propao projekat u glavama apsolutno svih njenih naroda. Svako je apsolutno svjestan sta je cije i voli svoje vise nego ono drugo. Jedino je razlika sto to Srbi i Hrvati ne kriju vec otvoreno pokazuju, a Bosnjacima je najteze priznati, ali pokazuju da su podsvjesno itekako vezani ponajvise za trokut SA-TU-ZE i da je unitarna BIH samo isprazna demagogija.
Pisem ono sto vidim na sajtu. Kad god je neka vijest o prirodnim kstastrofama i nesrecama kod Srba eto ti Bosnjaka da svrsavaju od srece. A sve satro merhametlije. Obrnuto takvih slucajeva nema.
@Mickey10 Ne da se naslađuju, nego padaju u nesvijest od sreće.
Dignite one helikoptere i havione iz trebinja...mislim neka malo putnicki Dio pripazi Dok se ne ughasi pozar...
Nadati se je kiši sutra. Drukčije se neće ugasiti.
Opet bosnje pale RS
Ko i oni crkvu u sarajhevu
Ciji je sad ovo pozar??Bosnjacki, hrvatski il srpski??
Bosnje zapalile srpsku zemlju
Cekaj da se dogovore...Al prvo Referendum Sa tvojim pitanjem...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)