Trebalo biti nastavljeno 25. juna
0
Ponovno odloženo suđenje Ratku Mladiću
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam vlah, doveden iz vlaske da radim na bosnjackim imanjima kao stocar, danas se zovem srbin i naravno smrdim
Dzaba njima genocidna \"RS\"!Ni Iz Bosne,Ni u Bosnu!!Ja,Bosnjak sam Turskom k.opileti srbinu PONOVO GAZDA!AL.LAH AKBAR!!
Nikako da skontaju za sta je kriv. Moraju da ga naljute da ih uvrijedi pa ce onda kao i Shekija da ga kaznjavaju za nepostivanje suda. To je sve sto mogu!
koji nino ?
ODLOZIM MU JA MAMU VISEE
prognoziraj pobjednika svih utakmica za euro2012 i osvoji nagrade: http://euro.topshop.ba?parent_id=9238
turski kmetovi su uvijek bili i ostali krscani pravoslavci. i pored 500 parenja sa turcima ipak su ostali privrzeni krscanstvu i krstu i isusu usranku kristu u kojeg veruje musliman barak obama
zapada prema bosanskim muslimanima-pila naopako
@@ kmet ispravka za gore wrong copy& paste @ kmet IDETITET CUDO jos kad ga NEMA ili je KRIZA upravo tako ko ti pametno govori. IDI sjeci vene kad imas tu krizu IDENTITETA Anadolijo !!!
upravo si objasnio , ko su takozvani bošnjaci , sam si sebe opisao pajseru .
@Nino IDETITET CUDO jos kad ga NEMA ili je KRIZA upravo tako ko ti pametno govori. IDI sjeci vene kad imas tu krizu IDENTITETA Anadolijo !!!
Bojim se Mostar da vi cete itekako da raspravljatee s nizom rasom Mungoskom nama su samo na nisanu.Sretno i pozz iz Bjeljine.
Vamos Espania !!!
Ja sam KMET. Moji pretci su bili krscani pravoslavci ali jedan dan su dosli turci i naredili da moja baka mora da se pari sa nekim turcinom koji joj je napravio dijete a onda je moj djed uzgojio to tursko kopile kao svoje dete i sve tako 500 godina. Sva moja familija ima turske gene i mi mrzimo sve oko sebe a ponajvise muslimane... muslimane mrzimo cak vise nego sami sebe...
Vi ste srbi jos gluplji kad razpravljate s nizom rasom !???
@ares.kane PAMETNO A NSASE jos u BOSNI a zovu se MUNGOSI neg MUJO zans one vicene o Milanu i Mihajlu ima i 1000 MRZS U ANADOLIJU GLUPI BOSANAC DOSTA SI ZAGADIVAO BIH ZRAK !!! HaagZna !