Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemate vi para za taj zid, ni ljudstva, ni radne navike da tako nesto uradite. Jeftinije i lakse vam je popakovati traktore i TAM-ice i preci Drinu, tu je priroda vec napravila prirodni zid. Cujem ima u Sumadiji dovoljno mjesta da napravite toliko zeljeni nezavisni entitet. Vjerujem da ni Srbijanci nece imati nista protiv da se ozidate i izolujete od njih, zajedno s njihovim sopstvenim shljamom iz Juzne Srbije.
@SRB-IN Prvo nauci pravilno da pises degeneriku!
Cime majstore da ga zidate,kad ste frontalni kokuzi.Zidajte uz Drinu zid
mozete ih brojati do sudnjeg dana...znas koliko nas zaboli za to glupavo mjesto u Predsednistvu...bitno je ko je tata u Republici Srpskoj svjedno ce ona dva degenerika preglasavati...ali se te odluke nece provoditi u Republici Srpskoj jer je volja naroda je najvaznija a nasa je volja da se odovojimo...od vas... i da sa vama nikada nista nemamo ako treba zid cemo ozidati ko jevreji u Gazi !!!