Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveće malverzacije i izborna krađa u postdejtonskoj BiH su se desile ove godine u BOSANSKOJ KRUPI. Cijeli grad bruji od informacija šta se radilo i kako se radilo. Članovi biračkih odbora i ne kriju da su činili takve malverzacije. Postavlja se pitanje: čemu izbori ako će politički inženjering promijeniti volju naroda??STRAŠNO!!
u prijevodu znaci Crpska Internalionalna Klopka ! U CIK-u eksluzivno imaju pozicije genocidasi i genocidasice srbi, pametnom dovoljno ! CIK je prije 2 godine na izborima OPLJACKAO I PONISTIO Harisu Silajdzicu 150 000 glasova, a CIK takodje pokusava hinjskom igrom opljackati glasove Durakovicu u Srebrenici !