Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestit Bozic, prvenstveno svim Hrvatima iz Sarajeva koje znam i koje ne znam i naravno svim Hrvatima u BiH i diljem svijeta koji ovo citaju.
Na jednom vitražu sarajevske katedrale podignute 1889. piše: "Darovali katolici Bošnjaci Sarajeva".
Samo hoću reći da su sarajevsku i bh. katolici ne tako davno bili Bošnjaci a sad glume neke Hrvate.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
U istim ulicama slave se i Božić i Bajram, niko nikome ne smeta, baš lijepo za vidjeti. Nismo mi loši ljudi, kvare nas neke jače sile. Čestit Božić svim katolicima !
Pa to mo's vidjeti na teritoriji pod kontrolom "alijinih snaga", kitu ces to vidjeti dje su "anamoni"
Komentar ti je na mjestu,ljepo receno. U principu stvar pojedinca i njegovog normalnog razmisljanja.
polnoćka*
Svim katolicima u BiH sretan Božić, neka ga provedu u sreći i zdravlju sa svojim najdražim
Ja ne mogu da vjerujem koji ste vii debili na ovom klixu, svi ste vi kretenu Cuj molim te: "muslimanu je licjemerno cestitat bozic" ; "sretan Bozic Hrvatima" Pa do kad podjele vise Ja sam musliman i cestitam Bozic svi KATOLICIMA I LJUDIMA KOJI GA SLAVE a ne jednom narodu (Hrvatima) PA I OVDJE DRUSTVENE SEGREGACIJE PRAVITE Primitivan Bosanaki narod, do kad vise
Cestitanje Bozica od strane Muslimana je za mene licemjerno. Kako mozes nekome cestitati praznik a znas da ga to odvodi u siguran Dzehenem vjecni. To je isto da vidis prijatelja kako ide da padne sa stijene a ti mu kazes pa sretno ti. Druga stvar radis nesto sto te izvodi iz vjere,treca stvar svaki musliman zna da Isus nije rodjen u zimu nego u ljeto. Treca stvar je kako se ne bojite na sudnjem danu da ne budete pitani od tih istih prijatelja
...zasto mi nisi rekao dok sam ziv bio. Svim katolicima komsijama od srca zelim da ih Allah uputi.
Smiješno, e kakve sve komentare neću pročitati ovdje. Ja čestitam Božić svim prijateljima, a evo i ovako svim katolicima u BiH. Svako ima svoju vjeru i svi mi to treba da poštujemo i nema ništa loše ako mi njima čestitamo Božić kao što nema ništa loše ni kada oni nama čestitaju Bajram
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
sretan i blagoslovljen Bozic svima koji slave!
Čestit Božić svim katolicima kao i pripadnicima drugih kršćanskih denominacija koji ovaj blagdan proslavljaju na današnji dan.
Sretan Bozic i sve najbolje svim ljudima..
NUTO...hvala puno, ova me je tvoja cestitka vratila u vrijeme kada je na ponocnoj misi u katedrali bilo komsija sa fesovima i kada su muslimanske porodice primale u goste komsije katolike za bajram. divna vremena.
Sretan Bozic svima koji slave.
Srecan Bozic svim hriscanima koji danas slave, i dace Bog da uskoro i svi hriscani slave Bozic po ovom kalendaru, tj. 25. decembra.
lingvisticki danas slave krscani, a hriscani ce uskoro... ;) :)))
vrijeme neprestanog kuhanja i prezderavanja... :D
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sretan Božić isključivo muškoj populaciji koja slavi :) :P :P
Hvala Suncice. Neka se i nas neko posebno sjetio :)
Sretan Bozic svim ljudima dobre volje i svim Bosancima i Hercegovcima a ne samo nasim komsijama jer mi svi zajedno zivimo i treba zajedno da slavimo Blagdane! Cestit Bozic
Kad vidim lopovske političare u prvim redovima, povraća mi se
Svim ljudima koji slave, nek je čestit i blagoslovljen Božić :)
Čestit i blagoslovljen Božić svima koji slave . Mir i ljubav u domu.
Hvala