Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA BUDALA PA OVE CE PARE DIREKTNO NA NEKI RACUN U SVICARSKU..E MOJI ENGLEZI KOJI STE VI KONJI
Ma nisu oni konji ... Kad ti uzmu vodu i šumu ... onda će ti sa ovih 200.000 mahat pred očima i govorit "Pa jesmo li Vam dali pare protiv korupcije .. u čemu je problem??"...
Ma mi Bosanci smo definitivno svi najveci kreteni sto dopushtamo sve to politicarima da rade shto hoce i kako samo njima paše , čak i zakonom ti otima i ono malo shto sebi sagradish da te sprijeci da supijevash u zivotu , ovu bi bosnu trebali svi gradjani srushit i unakazit do dna , čisti ilegalizam i klosharluk od nje napravit , i onako je pravo ime za nju ( RUPETINA CRNA ). Pa nek onda kradu ono sto je ostalo smeca posle toga. Politicari nas pokradoshe , rade što god hoce , a mi jedino ovdje što radimo je glasamo , u nadi ( ma bit će bolje ) , kukamo , pishemo komentare na ovakve postove ( koji nishta nece niti promjenuti niti pomoci ) , a u stvari češkamo se po jajima i niko nishta od gradjana ne poduzima. Ništa: Naguzi te se ponovo , šta li ce sledeće biti ;)
koje pare kake pare??? para vec nema :P
Ovo da podjele medjusobno da ne uzimaju od naroda...
Jedini i najbolji način u prevenciji protiv korupcije jeste da se oni koji je provode uhapse!!! A to su: Sulejman Tihić Bakir Izetbegović Asim Sarajlić Adil Osmanović Šefik Džaferović Senad Šepić Sanjin Halimović Sadik Ahmetović Salko Selman Safet Softić Amir Zukić Salmir Kaplan Nermina Kapetanović Šemsudin Dedić Sejad Delić Hikmet Hodžić Josip Jurišić Amir Fazlić Zijad Hadžiomerović Nedžad Koldžo Mirsad Kukić Nermin Mandra Edin Mušić Ramiz Salkić Husejin Smajlović Edin Ramić Salko Sokolović Rifat Škrijelj Mirsad Zaimović Dženana Zlatar Denis Zvizdić...
Dobra lista , al ne za hapsiti , vec za strijeljanja ! Preko glave su mi svi s'te liste a siguran sam ne samo meni !!
malo ih , malo ih
Cestitke premijeru sto je iznio ovaj plan, onako kako treba, kao i sto je uspio da obezbijedi sredstva, nadam se da ce se sad svi udruziti u provedbi istog.
Vrijeme je da se ovo pitanje konačno rješi
Nadam se da će ovi projekti ponuditi najbolaj moguća rješenja za ovu situaciju
cuj donacija protiv korupcije... Pa za sta placate tolike "policajce" i nazovi sigurnosne organe. Politicari ce to svakako sebi uzeti, da podmazuju gdje skripi... korupcija ce i dalje da cvjeta!
...urnebesno...
U zemlji prvaku u korupciji, nema se gdje i kome prijaviti korupcija. Jadni li smo
Ne trebaju nama nikakve donacije za borbu protiv korupcije, jedino i najbolje rješenje za rjeđavanje korupcije i lopovluka je pohapsiti bagru Tihiće, Izetbegoviće, Kaplane i to je to, zašto izmišljati toplu vodu?
hajd, valjda ce neko konačno imati sluha da preispita rad Ibrahima Tirka