Komentari (254)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU NABIJEM TE NA QRC !!!!
Ja ovdje ne vidim krivicu EU već striktno domaćih političara koji po običaju nisu mogli da obezbijede apsolutno NIŠTA pa čak ni jebeni PREDPRISTUPNI status ka toj famoznoj EU od koje očekujemo SVE a ne dajemo ništa zauzvrat.
@ Hodi_ga_maaj O tome se i radi. Kada je trebalo provesti odluku EU suda za ukidanje diskriminacije u ustavu BiH zbog tri konstitutivna naroda onda se nije moglo dogovoriti, a sada trazimo milijarde eura pomoci... ne moze to tako. Politicari su slozni da odrze haos u BiH kako bi nastavili vladati preko mrznje i ratne retorike podjela, a hoce pomoc EU. Nema sanse
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
i ne treba nam niko ništa davat, nego kreteni lijeni zapet pa počet radit i gradit više ovu zamlju blentavu sadakastu. dabogda nam niko vise nikad nista dzaba ne dao pa ako se ne znamo sami izborit za opstanak onda i treba poplava da nosi ovakve glupe i nesposobne ljude. prvo se marisali međusobno nizašta i sad popili i poplavu, za sada, bolje i ne zaslužujemo.
Dobice i Bosna sredstva iz pristupnih fondova iako nije kanditat. Kako? Tako sto ce konkurisati zajedno sa Srbijom. To je iskljucivo dobra volja Srbije da pomogne Bosni. Kad vec bosanski politicari (mislim na sve) nisu uspjeli dovesti zemlju na put kandidata, onda ce Srbija da pomogne. Mislim na cjelu Bosnu a ne samo na RS. Ajde sad serite po Srbiji ponovo.
k'o da nama treba njihova pomoc, ovom smo katastrofom dokazali da uvijek prvo imamo sami sebe tj. dobre nase ljude i bosance i hercegovce.
jebaše,.. nas sejdić i finci. Cijena sitnica... Milijarda eura.
ne krivite EU..vec prave krivce Mliorada Dodika I Vjekoslava Bevandu, pomrlo im sve,majku im genocidnu . Pascad brane da se proglasi vanradno stanje na nivou BIH.
Ne brinite, poslaće nama Evropa opet pomoć - IKAR konzerve. A i braća Arapi, od šake do lakta, sve prema dogovorima Izetbegovića 1 i 2, Silajdžića i raznih Čengića... Šta su sad ti svebošnjački "lideri" uradili za raju? Opet se zabili u mišje rupe. Govna politička će i poslije svega da skrše milione za predizbornu kampanju.
Ovaj put "račun" ispostaviti duduku i ostalim majmunima koji blokiraju rad parlamenta i nikad da riješe dva zakona, nakon čega smo i mi mogli dobiti status kandidata. KO GOD GLASA ZA VLADAJUĆE STRANKE NA SLJEDEĆIM IZBORIMA ZNAČI DA NE VIDI DALJE OD NOSA I DA SAM SEBE KOLJE TUPIM NOŽEM. SVE ZLO OVOG SVIJETA MALO JE KAKVO NAM ZLO NAVALIŠE NA LEĐA KORUMPIRANI SMRADOVI NA VLASTI!
I bolje je sto nama nedaju, ova nasa stoka od politicara bi pokrala pola - minimum
cuj tezak pristup fondoma, a svi ratni profiteri se pripremili da grabe
Mi smo komplikovani, NAJLAKŠE JE TAKO! Eee moja BiH, teška li si i bogu i narodu.
Srbija ce dobiti pomoc a preko Srbije jedan dio ide u RS ( provjerena informacija ) , RS ce takodjer dobiti dio od donacija Srba iz dijaspore . Eto toliko za sada
Garant ce... sine samo se ti nadaj. Nisu to Vuciceve pare vec od EU pa samo se ti nadaj sinee...
Franck ne rise, ko tebe pita za bilo šta .... e jesi rekao nešto novo ... fakat si plitak ...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko su Srbi moćan i veliki narod govore i činjenice da su u najtežim momentima po Srbiju juniorski košarkaši CRVENE ZVEZDE postali su PRVACI EVROPE a VELIKI NOLE je osvojio večiti grad RIM .VELIKI USPEH MLADIH DANA CRVENO-BELIH SLAVNI REAL NA KOLENIMA: Juniori Zvezde prvaci Evrope! KOŠARKA13:47, 18.05.2014.Autor: Kurir sport 5 Pošalji e-mail Odštampaj tekst A Zvezda je u finalu završnog turnira u Milanu nadigrala Real s 55:42 Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Twitter Juniori Zvezde osvojili su evropsku titulu, Foto: Twitter MILANO - Košarkaši Crvene zvezde osvojili su Evroligin Najk međunarodni juniorski turnir, pošto su u Milanu pobedili madridski Real 55:42 (13:11, 15:13, 16:11, 11:7). Najefikasniji u ekipi trenera Slobodana Klipe bio je Aleksandar Aranitović sa 15 poena, po devet su postigli Vojislav Stojanović i Nikola Rakićević, dok se madridskog timu istakao Vali Nijang sa 19 poena. Crvenoj zvezdi je to prvi trofej u istoriji kluba. Juniori Crvene zvezde su do trijumfa stigli bez poraza. Zvezda je u grupi nadigrala Huventud, Kahasol i selekciju Brazula, a onda u finalu i Real. Izabranici trenera Slobodana Klipe su do trijumfa došli ponajviše zahvaljujući sjajnoj igri u drugom poluvremenu. Crveno-beli su tada stigli do dvocifrene prednosti, koju do kraja nisu ispuštali. Meč između Crvene zvezde i Reala počeo je minutom ćutanja, u znak odavanja počasti preminulima u poplavama u Srbiji.
Blago tebi pa imaš čast da pripadaš nebeskom narodu. Sad svi u rakete i pravac na Mars.
Zahvalimo nasoj vlasti na ovom...
ljudi moji da li je ovo moguce???? konacno su stvari dosle na svoje mjesto...eu pomaze srbima a turska bosnjacima....
andric.... ne rise bezveze
Koliko je Dodik truda ulozio da se protesti ne "preliju" u RS, a preli se Bosna i Sava... U februaru da smo zajedno srusili vlast u FBiH i RS-u sada bi bilo drugacije... Samo vi podrzavajte svog Dodu...
Rusi ti koga zelis slobodno i pali po Federaciji , u RS ce se vlast mijenjati ili potvrditi na izborima u Oktobru . Mosnjama je cilj nestanak RS i nista drugo . Zato svim silama u nestanak BejHa dok se Mosnje ne opamete.
srpće ...smanji doživljaj .... ubit će te ushićenje ...eto ti češ nešto srušiti ..haha
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vučić je rekao dio pomoći dati ugroženima u BiH.
vucic je budala...sto se trpa tamo gdje mu nije mjesto